![]() |
Mężczyzna w ciąży. Niemożliwe?
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5061019.html
Jestem tylko ciekaw czy dostał obiecany 1,000,000 $. |
Cytuj:
Nonsens, nie mężczyzna a kobieta. I w dodatku mężata. Ale trzeba mieć najechane w mózgu... |
Photoshopped.
|
To nie mężczyzna.
@down: hahah tamton na dole nie rozumiesz???? haahhahah :D :D :evul: |
hah a wyglada jak mezczyzna ogolila sie i tyle bo czym facet moze zajsc w ciaze w ktora dziure trzeba wlozyc to... no wiecie co
|
podobno ten "facet" był wczesniej kobietą i mial zenskie narzady.. :confused:
@down mozliwe, ja tam ginekologiem nie jestem... :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale wy macie tematy na tym Forum :P
A powracając do tematu, to założę się że dziecko po przyjściu na świat będzie miało przerąbane :( W szkole będą się do niego czepiać że urodził je ojciec, będą się z niego śmiali itp.. Rozumiem że razem z żoną chcą mieć dziecko, ale decydować się na coś takiego?! Ona nie może mieć dziecka, a on może je urodzić?! Jest coś takiego jak adopcja, ale po co, skoro można łamać prawa ustanowione przez naturę? To lekka przesada, a takiego człowieka nieda się zrozumieć, nawet podchodząc do tego logicznie. Zapewne ten osobnik zrobił to w pewnym sensie dla pieniędzy, a dziecko nie jest jakąś pieprzoną zabawką, tylko istotą żywą, którą powinna począć kobieta, a nie mężczyzna. "Głupota ludzka nie zna granic, a dla pieniędzy człowiek zrobi wszystko." - Więc co się dziwić? PS. Rozumiem że ten facet był wcześniej kobietą, ale bez przesady! Skoro chciał być mężczyzną, to nie powinien robić tego, co ma robić kobieta! Pozdrawiam Yoh92 |
Cytuj:
"widzialem twoja mame, fajny pan" |
Jak będę mieć tasiemca to też będę w ciąży?
|
Cytuj:
|
Ciekawe gdzie on wsadził freda. :D
Tak na serio to to chore jest i tyle, nie ma racjonalnego wytłumaczenia. |
@ UP
Jest racjonalne wytłumaczenie, ta osoba była kiedyś kobieta i postanowiła zostać mężczyzną- po jakiejś terapii hormonalnej, operacji usuniecia piersi , wytworzenia członka może już jako tako funkcjonować jako mężczyzna. Ale jak się okazało nie usunęli mu macicy i reszty kobiecych organów rodnych, dlatego gdy odezwał w nim się w zew natury postanowił to wykorzystać... Mimo tego sztucznego flaka co mu przyprawili. Wytłumaczenie jak najbardziej racjonalne i prawdopodobne. |
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że jest to.. Hmm.. Wbrew naturze.? Ciężko powiedzieć, czy to bradziej kobieta czy mężczyzna. Zreszą to bardzo rozległy temat i każdy tu może mieć inne zdanie. Z że to forum jest jakie jest.. Ehh.. Szkoda w ogóle zaczynać taki temat. @Marcin24 Click.. Click.. Boom.! <kulka> |
@ Yoh92
No masz racje, jak sie dowiedzą że go ojciec urodził to będą sie z niego śmiali w nieskończoność. Nie wiedziałem że można płeć zmienić xD |
Marcin, nie wstyd ci tak pisać o rodzinie na forum?
@Voon Aculion sry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Michoss: Widzisz co żeś narobił, wystarczy że sie pojawiłeś i kick ; (( A, i jeszcze jedno, albo popraw na arculin albo zostaw samo voon, wkurza mnie ten nick. |
Pokazywali to w faktach.Ten facet był kiedyś kobietą, tylko zrobił się mężczyznom, w sumie totalna głupota, to mogło się tylko zdarzyć w Ameryce...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |