![]() |
Wielka oferta wyposażenia Danubia
Ceny przedstawiaj± cenę jednego przedmiotu.
Miecze: 7 knifes 10 gp 4 longswords 30 gp 3 katanas 10 gp Obuchy: 2 staffs 20 gp 2 scythes 40 gp Toporki: 2 sickles 10 gp 2 hatchets 25 gp Dystansowe: 8 crossbows 100 gp 3 bows 100 gp 33 small stones 20 gp Amunicja: 102 arrows 1 gp Różdżki: 2 wands of vortex 100 gp snekebite rod 100 gp Spodnie: 5 leather legs 5 gp Buty: sandals 1 gp 2 leather boots 1 gp Hełmy: 10 legion helmets 10 gp Tarcze: 2 copper shields 50 gp Pancerze: studded armor 20 gp 18 scale armors 100 gp Narzędzia: 5 pickes 20 gp 7 ropes 30 gp 6 shovels 10 gp |
@up
to ma byc prowokacja ? te smiecie mozna znalesc wszedzie ludzie to na ziemie wywalaja:baby: niemowiac juz ze niektore na rooku zal.br po co kmu 5 par leather legow:baby: |
WeĽ facet. Jak znajdę czasami p arm to wyrzucam a ty tu oferujesz leather lesgy. xD
|
A czy ja mówie, że sie opłaca to kupować?
|
poprostu idiote z siebie zrobiles ehh...
|
Cytuj:
REZULTAT: P.R.O.W.O.K.A.C.J.A !!! X(X(X( |
ej jak myslicie kupic golden legsy za 100k czy leather legsy w promocji 5 gp :D
|
W takim razie czy cokolwiek z tego można komu¶ sprzedać?
Np. Scale arm, lub longsword? |
@up
nie, najwiekszy noob swiata tego nie kupi |
Do usuniecia
|
xD
zal mi ciebie
|
ja zrobilem dopeiro co free items poszlo pare c armorow i okolo 7k a ty tu sprzedajesz knife i leather legs? jezu .... PROVOCATION
|
Cytuj:
@up No i? A jakis czas temu byl filmik jak koles wywalil golden legi, arbalesta i duuzo smieci, a ty tu z crown armorami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |