![]() |
Głupie Kolce !
Witam!
Mam pytanie: Jak przejść przez sztylety znajdujące sie na poziomie -2 w jaskini z orcami, orcami spearmenami i orcami warriorami? (ZARAZ PO ZEJŚCIU Z MOSTU PO PRAWO W DRODZE DO GREENSHORE Z THAIS) Proszę o pomoc ponieważ często uczęszczam w to miejsce i te sztylety hitają po 40-50 i tracę niepotrzebne hp ;( |
i ty jeszcze zyjesz ja bym z miasta nie wychodzil;(
@topic tibian earth |
Te kolce sa bardzo pomocne przy zabijaniu bocikow i chyba dlatego wlasnie tam zostaly umieszczone
|
No bez przesady... nie będziesz tam chodził 666 razy na minute ... raz wchodzisz exura, dzięki temu, nie będziesz patrzył na respa co 2 minuty...
|
Ja na 10 lvlu przechodziłem trap (kolce) bez problemów. Ale oczywiście los sprawił, że miałem laga (szczęscie ze na "ziemi"), tylko że podszedł jakiś kolo i wepchnal mnie na trap i zobaczyłem kochany napis You Are Dead...
|
Cytuj:
Pierwszy sposób - Możesz starać się przebiec, kiedy kolce znikną, ale musisz zrobić to w odpowiednim momencie. Drugi sposób - Przejdź przez nie. Najwyżej stracisz te 40-50 HP, ale tak już jest. Te kolce są bardzo przydatne, także do Expa ;) Nie wierzysz? Postaraj się sprowadzić Orc'a Warriora za sobą na te kolce. Potwory nie zaatakują kolcy, ale tylko człowieka, więc wiesz ;) Zapewne Ameryki nie odkryłem, ale warto podzielić się tym z Newbie, którzy tego nie wiedzieli ;) Cytuj:
Pozdrawiam Yoh92 |
A ktos mi powie tu/na pm gdzie te orki ? :p
|
Cytuj:
Hehe ja tam mało co nie padłem na 27 lvl sorcererem8o Nie zauważyłem tych kolców myślałem że to zwykłe kafelki:p @Topic Czekasz aż znikną i wtedy fastem przechodzisz;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |