Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sposób na bottera :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169994)

--Cienius-- 30-03-2008 09:02

Sposób na bottera :)

Chcialbym abyscie przedstawili tutaj swoje sposoby zabicia bota.
Prosze o 2 rzeczy:
-Nie piszcie tutaj sposobow typu "wezcie korytka z carlin i do thais targajcie" Prosze o takie sposoby ktore nie beda zajebiscie czasochlonne.
- Nie spammujcie: noooom ja nie lubie botow trzeba je bic ....

Pozdro :)

Edit:
To zrobie liste sposobow aktualnych :
1 gdy boot atakuje np rota convicionujemy go szybko, bedzie on latal ciagle za nim a my go ropniemy zlurujemy cus i....
2 przywolac fire elementala dac go zabic potworkom a botter wejdzie na fire field

Helodin 30-03-2008 09:16

przywolac fire elementala dac go zabic potworkom a botter wejdzie na fire field:)

Paczus0 30-03-2008 09:37

Ja cię chłopie nie rozumiem...

1) Jesteś senior tutorem, tak wspaniały, modelowy gracz jak ty powninien wiedzieć, że zabijanie graczy na światach non-pvp jest karane

2) Sam korzystasz z tego typu narzędzi, więc albo chcesz poznać sposoby na zabicie graczy, aby się zabezpieczyć uprzednio, albo jesteś na tyle głupi, żeby zabijać boterów jednocześnie będąc boterem.

Więc chciałbym ja prosić was wszystkich, użytkowników tego forum, o nie udzielanie odpowiedzi na to pytanie. Wasze wskazówki zostaną wykorzystanie w złym celu. A tak poza tym to już jest taki temat, wystarczy użyć opcji "szukaj", bądź skorzystać z porad Wujka Google.

>>>Mazix<<< 30-03-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus0 (Post 1978684)

1) Jesteś senior tutorem, tak wspaniały, modelowy gracz jak ty powninien wiedzieć, że zabijanie graczy na światach non-pvp jest karane

Ja też Ciebie nie rozumiem.
Jemu chodzi o zabijanie botterów, a nie trapowianie normalnych graczy...
@top
IMHO sposobem na bottera jest otoczenie parcelami wejsca na expowiesko, lurniecie tam okresloną liczbe potforkuuf i "wyciąganie" bottera na góre...

Argen 30-03-2008 10:22

@up

Tyle że nie wolno trapować graczy (a botterzy to tak czy siak gracze).

Undeadzik 30-03-2008 10:34

tyle ze boty chodza po parcelach (przynajmniej ja widzialem takiego jednego bo go chcialem trapnac)

Tompior 30-03-2008 11:00

Gobliny na Femor Hills - schodzicie na sam dol, tam gdzie sa swinie w zagrodzie. Zbieracie wszystkie korytka jakie sa dookola, bierzecie kolege i mozecie ubic bottera przy pomocy ogniska kolo drabinki. Trzeba znalezc waypointy bottera i tak zastawic, aby musial przechodzic po ogniu.

zoliax 30-03-2008 11:37

Trapowanie graczy, a boterów... Niestety prawo nie jest po to, by go bezwzględnie przestrzegać. :P (Kto pamięta pierwsze odcinki Naruto wie co mam na myśli :P )

A pojedynczy FF nie wystarczy, raz widziałem bota, który z jakiegoś powodu wlazł na FF i nie schodził. Ale wystarczyło, że co jakiś czas użył exury czy czego tam, bo nawet po kwadransie nie padł. ;]

--Cienius-- 30-03-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus0 (Post 1978684)

2) Sam korzystasz z tego typu narzędzi, więc albo chcesz poznać sposoby na zabicie graczy, aby się zabezpieczyć uprzednio, albo jesteś na tyle głupi, żeby zabijać boterów jednocześnie będąc boterem.

Więc chciałbym ja prosić was wszystkich, użytkowników tego forum, o nie udzielanie odpowiedzi na to pytanie. Wasze wskazówki zostaną wykorzystanie w złym celu. A tak poza tym to już jest taki temat, wystarczy użyć opcji "szukaj", bądź skorzystać z porad Wujka Google.

1
Kto powiedzial ze chce zabijac botterow? Chce tylko zebrac sposoby na pozbycie sie tej plagi swiatow n-pvp. Chce zeby to sie innym przydalo ja nie mam zamiaru zabijac playerow.
2 Masz watpliwosci ze jestem botterem? Bo np expie na takim expowisku, poniewaz mam lagi? Ctrl+r panie byly tutorku. Jakos 2 razy byl u mnie GM i zawsze na lightcie gadalismy...

A jeszcze jedno jezeli nie zabijecie bottera ctrl+r, mimo ze ta funkcja jest przez graczy reportujacych znienawidzona polecam ja. Przykladem zbanowania na duzym lvlu jest np Arhenio. Tak wiec GMowie nie siedza bezczynnie

Pozdro

Edit
@down
Sluchaj... Masz problem? Reportuj mnie.

Paczus0 30-03-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1978853)
.
2 Masz watpliwosci ze jestem botterem? Bo np expie na takim expowisku, poniewaz mam lagi? Ctrl+r panie byly tutorku. Jakos 2 razy byl u mnie GM i zawsze na lightcie gadalismy...

To, że korzystasz z bota będąc przy komputerze, nie zmienia faktu, że jesteś boterem.

over

mc200 30-03-2008 19:47

Byl poradnik nie dawno o sposobach na botterów

Qrew 30-03-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1979558)
Byl poradnik nie dawno o sposobach na botterów

W jednym poradniku na pewno nie ma wszystkich sposobow. Wiesz po co zostal stworzony ten temat? Zeby ktos kto kupil sobie NG nie mogl spokojnie expic po nocach na no-pvp! Popieram caly temat i uprzedzam, ze nie potrzeba nam trapow typu 90 larv na 1sqm, takie sobie odpuscmy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.