![]() |
Exp rookstayerem
Chciałbym was spytać, gdzie moge expic moim rookstayem na 17lvlu. Myslalem nad poison cave, ale tam to wiadomo mozna poexpic 20 minut i trzeba wracac bo poison jak wiadomo robi swoje. Więc szukam takiej miejscowki gdzie mogl bym pojsc i expic, bez zbednej straty czasu:) Czekam na wasze propozycje.
@down & 2down Wlasnie nad tym myslalem, tylko na -3 jest duzo szkieletow ^^ hmm ogolnie poczekam jeszcze na inne propozycje:) |
Ja tam lubię krążyć od szkieletów do wieży orków czasami zawadzając o wieżę os. Nie przemęczam się zbytnio:p
|
E Poison Cave jest dobre no fakt może poison troche psuje exp, ale ogólnie biegaj tam gdzie wieża orków, Spearman i orki, skeletony jak chcesz to tez wasp tower.
|
mozesz robic rundki Wolfy(niedaleko katana quest)>BUGI(przy wyjsciu z miasta)> Beary(Copper Shield Quest) i tak w kolko pozniej raty, bugi pod al dee shop i jeszcze zostaje wasp tower>poison cave (tylko wez z bag life fluid). Kase mozesz odrobic na skeletonach
Milego Expienia pzdr. Ses~ |
Poradnik Ciufci
http://img262.imageshack.us/img262/1963/rundka8ly.png Legenda: 1 - Wejście do jakskini robali =) (potrzebna łopata). 2 - Wyjście z jaskini. Czerwona Linia - Droga do trolli. Niebieska Linia - Droga do Posion Cave. Po drodze natkniemy się na sporą ilość węży. żółta Linia - Droga do wieża orków, w której grasuje Orc Spearman. 3 - Wejście do jaskini szkieletonów (potrzebna łopata, przyda sie Honey Flower'em). Biała Linia - Droga do wieży waspów (przyda się Honey Flower). Szara Linia - Droga do węży. Gdy już tam będziemy idziemy w przeciwną stronę niż poprzednim razem zgodnie z liniami. Wracamy do miasta by np. sprzedać loot/uzupełnić życie. "Sposób jaki opisałem może Wam posłużyć na bardzo długi czas (ja dorobiłem się tak 30 level'u =])" Ja osoboscie expiłem tam do 36 poziomu Pozdrawiam. |
Najbardziej polecam PS Cave, wszystkie respy szkieletów itp. Dla osób z PACC jaskinie trolli. W bardzo krotkim czasie nabiłem tam z 20 na 35 lvl xD
|
@up
Madry jestes... Prima aprylis :D ZDJEC NIE CYTUJEMY :( |
Najlepszy exp? Ja swoim Rookstayerem wszystkie levele wbiłem na Wolfach na PACC Arena. Jeżeli nie posiadasz PACCa, to Poison Cave jest doskonałe.
|
Cytuj:
|
Yenio, pochwal się co się stało z Twoim rookstayerem, facc - ps, pacc - wolfy.
|
PS'y na wschodzie wyspy, możesz zahaczać na szkielety.
|
Nie rozumiem czego karmicie trolla??
Przecież takie tematy już były...:baby: |
Cytuj:
|
Przecież na Rookgaardzie nie ma dużego wyboru.
|
@up
No tak. Ale moja propozycja jest taka: Jak masz 8 lvl to bij do 13 tam gdzie lałeś. Od 13 lvl z foodem soluj wasp tower do 15 lvl. Od 15 to spokojnie PC i MH. A dalej to już twój wybór. Ale Rot Hell rzadko się zwraca. |
Jeżeli chcesz nielegalnie ale szybko to robisz noobchara i blokujesz 2 boxami mino hell.
Jeżeli jesteś jednak zbyt "dobry" to oprócz PC (którego nie chcesz) polecam raty i bugi pod Al Dee. |
Poison Cave, wieża Orców, Szkielety, Wasp Tower i tak w kółko :)
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |