![]() |
90k exp/hr by 90ek+
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38964
niezła miejscówka na robienie PG jako takie dla najta |
no sadzac po jego staminie to rzeczywiscie robił tam PG ;d
|
Mi by się po godzinie znudziło :s Przecież taki exp jest nudny jak flaki z olejem. Co chwile barby/ war wolf'y i totalnie nic się nie dzieje. Kasy też aż tak genialnie dużo nie nazbierał. Tak czy inaczej 90k/h ma ;) Pogratulować awansu.
|
Cytuj:
Filmu co do no to guut. ;d Gz lvl xD |
Cytuj:
|
@uppppp
Wszystko oczywiscie sie nudzi w tej grze kazdy hunt predzej czy pozniej to oczywiste, filmik ukazuje chyba jak to mniejczasu sie nudzic chociaz jaki sens ma w tedy expienie jesli to sie nudzi lepiej isc pilke pokopac ;p btw gdybym mial main eq moze i 100k/hr by sie udalo utrzymac jeszcze jakis szybki resp tez nie jest zły. pozdro |
to jest super nudne a co dopiero ciagnac tak do 200lvl :P
|
Jest PG nie ma waste jak dobrze się loot trafia i kase dobrze się zbiera. Mam tam ok. 6+k/h kasy + po 4h 4 x red poc, 5x fur boots,3x crystal sword, 12 b poc, 7 lrings + inne śmieci ew. czasami 3x na 6h zdarza się mammoth fur cape. ;).
|
no Ameryki zes nie odkryl.
Na Guardii tam bottuje zawsze 2 kolesi (1 na campie 2 na wiezy) i tam mozna pomarzyc o expieniu... Pytam kolesia czemu mi wbil na wieze skoro ja zajalem sobie... Bo jest ladny dzien (?!) Ze takie psychoole chodza po swiecie :) |
na samych witchach mialby ~80
|
Cytuj:
trzeba by sprobowac huntu na poi dls z exori styklo by z 200k/hr spokojnie ;p i bedize mozna sie czym chwalic wlasciwie 90/hr to w czasach dzisiejszej tibi nic wielkiego |
90k/h ?? chuj, nie wynik.
i jeszcze ten twój nick na forum, Rahim, poprostu żenada. |
Cytuj:
@topic filmik nudny bo juz mnostwo takich bylo ;p dobre miejsce do pg jezeli nikt procz ciebie tam nie biega Pozdro ;) |
Hah, najlepszym miejscem do pg są raty!! oneoneone
@topic To nie jest PG, jeżeli o tym samym mówimy.. Ja gdy słyszę PG, kojarzy mi się to z Power Gaming, i to jest mega szybki exp, ale z mega wastem. W tym przypadku myśle że poi dls byłoby w sam raz.. A 90k/h to normalny hunt .. ;> A filmik, jak każdy ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic w sumie nic wielkiego. |
Barbarian camp to popularnie znane i uczęszczane przez knightów i paladynów miejsce.
Mimo wszystko nie wszyscy je znają i komuś może się przyda. Co do pg to jest to albo bicie z ue lub exori gran i wbijanie 500k/h czy ileś tam. Albo expienie po 6-7h dziennie w jednym lub wielu miejscach. |
Cytuj:
twoje definicje nie sa za ciekwe tym bardziej prawdziwe :( |
@ up
Uznaj moją która nie wiem czy jest ale uważam za prawidłową albo przedstaw swoją która jest lepsza. |
Ja tam pallkiem siedziałem :) lepsza frajda :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |