![]() |
WIDZIAŁEM,WIDZIAŁEM!!!!
TAK TO PRAWDA WIDZIAŁEM!............na poważnie:widziałem jak jakiś gostek używał czaru na rooku! to było exura!
jak on to zrobił??? |
Powiedzial exura i z pewnoscia pojawila sie chmurka.
Ale jesli masz skrina to zamiesc |
Potwiedzam. Nie raz się bawiłem na rook'u czarami i patrzyłem jak chmurki wyskakują :). Bo inaczej jest to nie możliwe! No chyba, że może GM dali znowu coś na Rooku jakiemuś high lvl za wytrwałość :P
|
Hm... czy ten co powiedzial exura podleczyl sie czy nie ? jesli tak to zapewne kupil se life fluida i gdy powiedzial exura, uzyl go(life fludia :P).
|
Yo
Akurat czary na rooku, co sie dzisiaj z tym swiatem dzieje ;(
|
Pewnie se runka uzył jeśli były gwiazdki i szybko napisał Exura aby takie n00by jak ty pomyslały, ze to czary :D:D OOO ja latam :D Istna magia w bieszczadach :P
|
na rooku mozna kupic antidote runki i chyab od takiego maga w jakini co ma na niej domek cos jeszcze :]
|
Na rooku nie da się używać żadnych czarów... :]
|
Czarów nie, ale runke tak :P Chodzi tu o antidotum of course ;).
|
weś przestań. Czary na rooku, dobre sobie
|
ja tez "czarowalem" na rooku, oczywiscie tak na niby :) wchodzi sie na most ktorym sie przechodzi do strefy dla pacców pisze sie exura i wchodzi do polowy tego mostu :) wyglada jak czar, zeby byl wiekszy bajer to mozna jesczez lifefluid uzyc jednoczesnie... ale takich prawdziwych czarów sponatanicznych na rooku niema(tak jak mowili poprzednicy :)
|
Nie kłóćcie się !
Na Rooku (Rookgard) :D Występują następujące rzeczy związane z magią: 1) Antidote Rune 2) Life Fluid Z czarów typu "Exura", "Exiva"...."..... itd. Poprostu NIE MA . Bez oklasków prosze :)) Autografy przy limuzynie. :)) :D 8) :] :) :P ;) |
bajeczka
a był w tej bajce smok?? :P:P:P:P:P
chyba był bo zostawił koper szilda :D:D:D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |