![]() |
Kwiecień - miesiąc psikusów
Wielu z Nas zna zwyczaje towarzyszące Prima Aprilis. W Tibii świętować możesz cały miesiąc!
Chcesz spłatać komuś figla? Nie zapomnij wybrać się do Thais w poszukiwaniu Hoaxette. Oferuje ona specjalne różdżki, poduszki, oraz prezenty posiadające zabawne efekty. Na pewno chcesz je przetestować! Jedna rada: pamiętaj o odpowiednim traktowaniu błaznów, nigdy nie wiesz czy któregoś dnia wpadną na pomysł aby się zrewanżować ;) Tego roku na Tibia.pl czeka na Was jedynie ten news, w końcu ile razy można się nabierać? Ale pamiętajcie... w Tibii Prima Aprilis trwa cały miesiąc! ;) |
no to elegancko bedzie mozna sie posmiac
|
Wjeri najs. Idę po mojego Spellwanda ;]
|
Widać ,że tibia ma jednego eventa więcej od WoWa GZ :cup:
|
Ile kosztuje spellwand?
|
Mógł by ktoś wrzucić screena z tymi nowymi itemami?
|
Spellwand - 299 gp, use na kimś i na krótki czas go zamianiamy w jakiegos potwowa
Prezent - 199 gp, use i jest jakis fajny efekt :) Poduszki - ?? ?? |
spellwand tez przyzywa (ja przyzwalem owieczke)
|
Cytuj:
Bo ja tez chce!! @down NO POWIEC!! |
Ta owieczka tak fajnie całuje;d
|
Aż dziwne, że w tym roku nie ma newsa o zdjęciu supportu i wspomaganiu prywatnych serwów.
W końcu coś nowego. Przydało by się zdjęcie hotkeyi i powrót do starej grafiki. |
Ma ktoś jakieś screeny z tego? :P Nie chce mi się dzisiaj z expowiska wychodzić..
|
A mógłbym zostawić sobie tego spellwanda jako rare? Czy on po tym miesiącu zniknie? :>
|
Może jednego sobie zostaw a jednego nie zostaw i wtedy jak zniknie to nie będziesz miał, ale za to jak nie zniknie to będziesz miał zostawionego jednego(bo drugiego nie zostawisz). :D
|
Na poduszkę jak się stanie to robi "Pfffrrt!" i chmurkę czyli poduszka-pierdziuszka :D.
|
Ale Cipy mają poczucie humoru, hihihi ^____^ !
|
Kto mi powie jak:
-powiedziec zeby kupic poduszke -jak wyczarowac owce tym wandem :D |
Mnie rozdzka zamienila w szczura na pare sekund, a jak dalam use na prezent to pojawil sie wybuch. Nie zabiera hp i jest napis KABOOOO czy jakos tak. Zabawne xD
|
Cytuj:
pillow (poduszka) - poduszka pierdziuszka, chyba nieskończona spellwand (różdżka) - 1 użycie: zamieniasz kogoś w jakieś gówno (np. frog) na kilka sekund lub przyzywasz mu owcę, która ofiarę "kocha" i za nią biega jak summon (można zabić nawet na non-pvp), nie wiem czy i po jakim czasie znika present (prezent) - wybucha i na pis "kakabooom".. |
Cytuj:
Zamienianie kogoś w szczurka, kurczaka bądź żabę nie ma żadnych efektów, więc nie dodaje. Owieczki nie udało mi się zsummonować ;< ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |