![]() |
300lvl hunt
Ostatnio slyszalem,ze jakis 300 knight padl bo zlalo go 2 sorkow,jakis brazol ponoc...bardzo chcialbym zobaczyc ten filmik bo slyszalem ze taki po necie krazy,jednak go nie spotkalem...prosze wiec o podanie jakiegos linku czy czegos ;P bez keya oczywiscie B)
|
Opcja szukaj nie boli..
@PS Jest jeszcze coś takiego jak "Zamówienia na filmy" I tam to ew. możesz napisać, ale nie tu! Prosiłbym o zamknięcie tego bezsensownego tematu.. |
Cytuj:
|
ta chodzi o tego brazola co na hg padl od teamu ale nie pamietam nicku filmu juz nie mam, skasowalem
|
[CHAR]Lord'Paulistinha[/CHAR] ale to w pyte czasu temu i nie od 2 sorkow tylko polowy gildii skladajacej sie tak gdzies z 90 lvli przy tp na hellgate.
|
Cytuj:
Po chuj sie odzywasz jak nie wiesz ? nupku... Tobie tez by sie przydalo pomyslec. Name: Lord'Paulistinha Sex: male Profession: Elite Knight Level: 316 World: Elera Residence: Venore O niego chodzi @topic Nie przez 2 sorkow tylko przez ~20 ludzi, ale te debile z hunted.pl pisza strasznie po lamersku i wprowadzaja ludzi w blad. Mam ten filmik, tyle ze lacznie filmow mam 800 mega i troche czasu minie zanim go znajde :P Zaraz dam edita z linkiem @Edit Mam: http://rapidshare.de/files/38992471/...36052.rec.html |
:x poszukaj se na http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies .. filmik taki jest napewno ... niezła akcja brazylijskich przyjaciół :o
|
Wydaję mi się że chodzi o Lord'a Paulistinhe z Elery, i nie słuchaj noobków z carlin...
|
|
było to na forum ktoś to wrzucał ;]
poza tym to słaby żart jak na 1.04 |
Co za młotek xD Tak jak widzialem kilka postów UP to "szukaj nie boli",
linka równiez ktos podsunął... jesli chodzi o sam temat to powninienes nieco inaczej go nazwac... |
Dla redaktorow hunted.pl dwoch sorkow robi 3000 combo ;>
|
to było tuż po upie, koleś się po prostu przeliczył, bo myślał, że same GHP odratowały by go od paru osób. Jak ktoś już napisał-to było w pyte czasu temu.
@down dokładnie 23;) |
Cytuj:
@thoro Chyba na 600 lvlach na otsie... @Etoric Tam nie było pare osób, tylko +- 15. Widziałem filmik na własne oczy. Wpadł w trap jak noob, a potem już nie miał najmniejszych szans. |
Cytuj:
poćwicz, pozdro ! |
Cytuj:
Jak mi pokażesz, to oficjalnie potwierdzę, że jestem idiotą, ale jest to naprawdę niemożliwe, więc z łaski swojej stul dziub |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. 'Szukaj'
2. Proszę się nie kłócić 3. Niestety Pan z Pacery ma rację i wątpię żeby był idiotą :) 4. Pacera owni 5. Proszę o zamknięcie tematu :) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |