![]() |
Niewykrywalny ***********...
Witajcie,
Dzisiaj podłem ofiarą głupiej zabawy, wcale nie śmieszne... Byłem z kumplem u mnie w domu, wyszedłem na chwile nalać coś do picia nam i w tym czasie kumpel sciągnął mi *********** w formacie .Bat wpisując swój e-mail, gg. I go uruchomił. Nie wiedział bym o tym, gdyby on sam się do tego nie przyznał :/. Teraz problem nie wykrywa mi go żaden program. Findit tez nie. W rejestrze w Run nic nie ma. Nie chodzi mi o to, że on mnie haknie, tylko o to, że prawdopodobnie do autora programu też dochodzą passy. i w tym feler :(. Powiedzcie jak pozbyć się tego robactwa. Jeżeli masz powiedzieć "Zformatuj Kompa" to idź spać. Chodzi mi o sposób bez formatowania. Pozdrawiam, Kubsle |
zeskanuj hijackthis'em;] jezeli nic nie znajdzie to nic nie ma;]
pzdr |
albo se robi z ciebie jaja i tylko to sciagnal i tak nazwal (na prima aprilis :D)
albo sa poradniki o Geyloggerach na forum |
No właśnie dziś prima aprilis. Może se z ciebie jaja robi... ;)
|
prima aprilis to to nie byl, bo jak weszlem byl komunikat taki, jak sie zalaczy keya (czyli jakis error) hijack nic nie wykrywa
@Edit pozatym w firefoksie jak wchodze na strone tego keyloga i wpisuje jego numer gg i email to automatycznie wyskakuje z historii, czyli wpisywal... |
Ja jednak myślę, że to na prima aprillis , pogadaj jeszcze raz z qmplem i go zapytaj.
|
To bardzo dobry kumpel, skrecil mi kilka żartów! Nie berzcie prima aprilis pod uwagę! Zgadnijcie co robiłem :D sciagnąłem tibia l o gg e r a (wersja .bat) i zalaczylem go na moim kompie i to samo... Nigdzie go nie wykrywa!
|
Jak nie wykrywa to czysto ? :D
|
Czyli, że wirus, który nim nie jest ^^?
|
Czyli wirus którego nie ma.
|
tak ciężko zrobi bić format c:?? 6h z wgraniem office sterów z neta progsów, antyvirów itp a i system szybciej działa.
|
gratki kumpla... :baby:
|
Cytuj:
@topic: Pomysl skoro nic nie wykrywa żaden program? |
Cytuj:
Hijack powinien ogolnie wykryc keyloggera... skoro nic nie ma w logu to w takim razie jest czysto. |
Cytuj:
|
Pisze, ze jak cos masz napisać durny post typu "format c:" to sie zamknij! Bo np. u mnie tata ma dokumenty na C... i D oraz E sa prawie pelne t oco mam zrobić... coś mnie bierze jak czytam takie posty!
|
tak trudno zrobić kopie zapasowe? może ty po prostu płyty z windowsem nie masz? -.-
|
załóż 2 konto, zrób postać, przesuń się kilka kroków poza świątynie i jak po kilku dniach będzie stał w tym samym miejscu to powinno być czysto, a w razie gdyby to był keylogger to hacker (12-letnie dziecko pewnie) się zawiedzie ;p
|
ja proponuje uruchom system w trybie awaryjnym i przywroc system do dnia w ktorym byles bez keya
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |