![]() |
Historia Saphiry
Co wy na to zeby old playerzy z Saphiry podzielili sie z nami wspomnieniami z poczatkow tego servera? Wiec jesli jeszcze tacy sa to prosze o pisanie tu np. o wojnach, o pierwszych 100 lvlach, o tym dlaczego Polacy przegrali itp. :] Kiedys kolega z Draconias opowiadal mi jak to bylo na poczatku i powiem, ze bylo calkiem ciekawie, ale z pewnascia nie opowiedzial mi wszystkiego, wiec piszcie tu (najlepiej chronologicznie) wasze wspomnienia.
|
ja pamnientam rze bylo otjazdowo! i rze czommpolet tzetzi byl krulem saphiry! i rze mial rence cale w zlotych branzoletach ale mu spatly i potem nie czol bulu, i rze polskie dragony som jak matełusze i majom nonpvp, i rze piszem jak haos drejk i cienszko mi to icie ale jakos icie i rze tartin byl niedopry nik go nie lobil i rze nazgrel byl dopry ale tesz nikt go nie lupil i rze elder szildo prubowal mnie zabic i rze szypko expil ale potem zmienil sie w transwestyte i ze go nasgrel spszedal na forumie i rze potem ... mosze bende kontynowal ale mosicie wyrazici aprobatem :cup::cup::cup:8o8o8o8o:pB)
|
Ehhh, ja zaczynalem grac <wogole sie moim lvl nie sugerujcie, bo gralem poprzez h-leveli kolegow:P> to draconians bylo "potenżne" ale i tak no-pain bylo tak jakby ee silniejsze?:>
W pewnym momencie zaczela sie wojna, i tak o to jakies 10 pomniejszych gildii z drakami na czele bilo sie z NP i jakimis noobami <to bylo dawno nie pamietam nazw> Ale jak to Russian Sojuz czyli Polacy, nie potrafli niczego zrobic np nie mogli sie porozumiec, chociaz bylo ich 5 razy wiecej, i tak NP bilo naszych niemilosiernie, przedstawia to doskonale troche ale tylko troche naciagany filmik "No Pain Total Domination":( Byli gryzli szarpali i jesli mnie pamiec nie myli jednym z neielicznych SWE po naszej stronie byl lootargunken czy jak mu tam ktory.... zginal... Skalniak i Patrykuss Drake='i porobwali cos tam rzadzic enderdil byl i tak najlepszy ale dostalismy w pizde.... :( tyle pamietam bo to bylo dawno ale wiem ze prawie ryczalem jak ogladalem film NPTD.... i moj serdeczny rl kolega najszybciej expiacy sorc na servie Elvish Nikon chuja zrobił.... szkoda, potem juz nie gralem, wiec zostawiam wam dalsza czesc :) |
I tak jak było , tak i jest czyli na servie panuj± SWE i Netherland czy jakos tak xP . Po rozwi±zaniu MP , zostało otwartych kilka następnych gildii , których leaderami byli byli członkowie MP . I historia jak lubiła , tak i lubi się powtarzac teraz znowu mamy MP
|
Na pocontku byli chwasty,purzniej trzeti czempolet,wilszion i moro drejk najlepżymi graczami i nadeshua era ztraktuf i siem serf zjebau
|
Ludzie z tego co tu wyczytałem było tak..
1.Wojna 2.Polacy przegrali 3.Hańba i Samowolka Swe na servie.. Lecz ludzie nie można odbudować naszej pozycji?? nie wiem jak.. kurcze.. nie możemy być tymi gorszymi!.. Odbudujmy POLSKˇ Siłę na tym servie!.. kto jest ze mn±?? (ja zaczynam grać po wakacjach dopiero:() ps. moze Poland Guild? |
Z tego co widze Polacy teraz trzymaja wladze na saphirze.
|
Ja musze podexpic postaci± (dopiero 17 lvl i skille 45/41) i wtedy możemy wszyscy i¶ć na jak±¶ wojne z swe i innymi n00bami.
|
Cytuj:
Kto¶ opowie o co poszło z Crienem? |
jak mi odpowiesz po chuj ci to wiedziec?
wtajemniczeni wiedza |
czego srasz? zapytałem normalnie to odpowiedz normalnie, nie chcesz wypowiadac sie na ten temat to zamknij te jebane okno z forum.tibia.pl i wyjdz do chuja -,- co za typ
|
Cytuj:
|
Cytuj:
DOOONICA :**** |
Cytuj:
|
Cytuj:
Koles ma 17 lvl i juz o wojnie mysli. Skurwysyn ambitny. BTW. Na tritka nie zwracajcie uwagi. On zawsze tak ma. |
Kto¶ pamięta Hooligans From Saphira ;)?
|
EE Symbol of Shadow byl tam liderem?;;
|
Cytuj:
|
to były czasy :D
|
Sir Adasiiego pamietaj± ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |