![]() |
Czy potworom konczy sie mana
Zrobiłem ten temat z pytaniem czy potworom kończy sie mana bo na przykład po co demony lub beholdery miały by wysysać manę może nie maja na jakiś czar bo demony wala z rożnych czarów od energy beam do ue i chce sie dowiedzieć
|
Wg mnie potwory mają nieograniczoną manę... A po co im mana drain? Żeby np. Sorc miał większy problem.
|
Wg mnie tak ponieważ jak się kończy im hp to mana chyba też:D
|
Nie, mają nieograniczoną "manę", a to, że np. Monk czy Ghoul się leczy zależy od jego kaprysu : )
|
tak maja oggraczaniczona mane demon ma jej 50000000000000000000kkkkkkkk xD
a tak na serio nieee nie maja ograniczonej many bo jak myslisz czy na anhi wystarczyloby demonom many? jakby bylo 4xEK to bralo by po 2 many wiec to sie mija z celem |
Ale skąd wy do h*ja pana wiecie, że nie mają ograniczonej many :confused: Może, któryś tam pan up pisząc "50000000000000000000kkkkkkkk" miał rację?
|
Mają albo nieograniczoną ilość many albo ograniczoną i jeszcze nigdy im się nie skończyła ;D
|
Potwory nie maja many. Nigdy nie możemy przewidziec kiedy zatakuja z magii. Na przyklad mozesz bic jakiegos draga b.dlugo, a on ciagle bedzie atakowal z gfb/wave
|
a jak ktos skilluje na monku z 5godz na przyklad monk sie musi leczyc to ile on musi miec many ?! :D
|
Cytuj:
Nie wiadomo chyba póki co nic na ten temat, i wątpie, że Cip coś o tym ujawni =). |
Myślę, że potwory mają nieograniczoną ilość many, tak jest w większości MMO i tak pewnie w Tibii.
|
Cytuj:
A ja watpie, czy zdazy sie tak szybko 'zregeneżyc' :D |
1. Nie mają ograniczonej many
2. Stój z dragiem około 2h to zobaczysz ;) 3. Kolejny temat do nabijania postów. Proszę o zamknięcie Pozdrawiam Hubertpol :) |
Wg. mnie mają ograniczoną manę, a to, że np. beho nie wali cały czas z SD, to tylko jego "kaprys".
|
Skasujcie ten temat zanim jakiś maniak powie mamie że jak dorośnie zostanie monkiem bo ma nieskończoność many.
|
Potworowi nigdy się nie skończy mana.
|
Tak to prawda, ale też każdym potworkiem steruje człowiek. Cipsoft ma takie duuuże biuro i tam siedzi ~2 mln ludzi, którzy sterują potworkami na wszystkich światach, tzn. jeden człowiek steruje jednym potworkiem i to oni decydują co ci wyleci z potworka dlatego czasem ludzie mają double z hydry, bo na przykład człowiek sterujący tą hydrą miał dobry humor, a czasami jeden człowiek powie, żeby wszystkie hydry nic nie zostawiały, bo nie lubi tego typa co akurat hunci na hydrach i chce, żeby miał waste!
|
Cytuj:
Moim zdaniem mają nieograniczoną mane :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |