![]() |
[Fake Story] Wybraniec
Ok. Zaczynamy:
Jest to Fake story ( na razie tylko Prolog) o Demonie, wybrańcu który musi go pokonać ( nie powiem kto nim jest:-) ) O jego przyjaciołach i wogóle. Oto Prolog: http://img225.imageshack.us/img225/2...3284lt2.th.pnghttp://img219.imageshack.us/img219/3...3331af7.th.png http://img390.imageshack.us/img390/6...4066us8.th.png Proszę o ostroą Ocenę ( ale nie o bezczelną.). Niestety jeszcze za dobrze światła nie umiem robić. Chcecie dalej ten Fake? Oceńcie i w miarę możliwości dajcie mi rady;) |
aa.. niee! odejdz, szatanie. i nie, nie chcemy zobaczyc nastepnej czesci.
przede wszystkim ilosc! 2 obrazki, ktore sa na dodatek zle wrzucone. fabula. efekty, nie umiesz? nie rob.. a o sklejce nic nie mowie... |
Daj rady a nie krytykujesz;) To moj pierwszy fake.
Ale ogólnie: 1. I tak umieszczę nastepnego parta:-) 2. Obrazki, ilość, hmm... To tylko prolog a normalnie to jeden rzdział będzie po 10 obrazków. 3. To jak mam wrzucać????l;/;/;/;/;/ 4. Fabuła? Co ci sie w niej nie podoba? Zreszt ą i tak cała Fabuła wyjawi się nie w prologu ale w 1 części. 5. Co do Efektów się zgodzę, ale daj mi jakieś rady please. |
Hmmm krytyka wlasnie jest wskazana, dlatego wytyka ci bledy dzieki czemu mozesz to potem przeanalizowac i poprawic.
Co do fakeu to nic szczegulnego nie pokazales, efekty swiatla sa wstretne a fabula... Hmmm, jakas dziwna. Popraw jeszcze rozmiar zdjec (chodzi mi o to zebys bral zawsze ostatni link po zhostowaniu, bo wtedy wychodza normalnej wielkosci screeny). Z reszta sie nie wysililes, bo dales tylko dwa kadry. Nie oceniam bo to wedlug mnie nie ma jak narazie znaczenia. @edit Tu masz poradnik Kashek'a. Powinien ci pomoc. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149837 |
#1 Screen
- Źle sklejone ściany.... - Niektóre itemki dziwnie obrócone... + Rymowane wprowadzenie #2 Screen - Gdzie rymy?! ;( - Światło Oceny nie dam bo prolog... Mi się podoba.... |
2x@up.
Nie wychodzi mi;-( to umieszczanie, które ostatnie mam wybrać bo są dwa. |
3x@up Byłem w tym poradniku do Gimp ale on jest do GIMP 1 a nie do GIMP 2 a ja mam tylko GIMP 2
|
sorry, ale mam dziwne wrazenie, ze nie wiesz o czym mowisz. xd
co z tego ze prolog?! lamiesz regulamin zamieszczajac 2 obrazki. conajmniej 3 musza byc. po samym tytule balem zajrzec sie do tematu. to o fabule. |
Efekty:
GIMP? Zaokrąglanie ugabuga się kłania :< Fabuła: Po tym co napisałeś - bez sensu. Super demon i super heros który go pokona wraz z przyjaciółmi - sux! |
Czytaj regulamin albo s*******aj...
- Pierwsze fake'i - 2 obrazki Teraz s*******aj |
@up
Dodalem Obrazek bo zapomnialem go wrzucić. Sorry nie zauważyłem 2x @up. Skąd wiesz, że jeden hiros a nie cała armia i z kąd wiesz że wygra;) JA NIC NIE MÓWIĘ:) NIE ZDRADZAM FABUŁY |
sorka w 3 obrazku jest "Bogowie nie dasza rady ( to ma byc nie dadza rady)"
|
Nie double postinguj :P
Cytuj:
Cytuj:
|
No, widzimy początki największego fake'owca, który kiedykolwiek będzie stąpał na ziemi...
|
@up
Kpisz ze mnie? Czy mówisz Serio??;p;p;p;p;p;p Pierwszy part wyjdzie w niedziele ( tak myślę.) Może wyjdzie prędzej. Skąd wiecie że uda mu się pokonać Thanthatosa? Jakbyście nie zauważyli Demon po 500 latach powraca więc... sami se dopowiedzcie reszte. To chcecei Next Parta czy nie opłaca sie? Dajcie jakiś rady... niedługo mogę otworzyć pewną rekrutację... nie ważne narazie. |
ja sie zglaszam, prosze, ja, ja, ja!, wybierz mnie, blagam! proszeee!!!!11
nie kontynuuj |
Jezu każdy był kiedyś takim Hagim-Magim nie xD
Trochę to dziwne szczególnie z tymi rymami :p Popracuj nad tym a może będziesz następnym Arashelem:D |
Cytuj:
Cytuj:
Jest zuy demon/ chuj wie co. Jest jakiś człek...pewnie wybraniec. Dowie się o tym i wyruszy aby zabić tego zuego demona / chuj wie kogo. Oczywiście dołączą się do niego ludzie, którzy bez interesownie mu pomogą... W końcu zabiją tego zuego demona / chuj wie kogo, a nasz wybraniec zostanie ogłoszony bohaterem / chuj wie czym. Cytuj:
Może będzie lepiej po next parcie. Rób... |
Dzieki Wielkie. Kontynuuje produkcje.
|
Jedwabiste efekty światła, ta co ma długie nogi no jest...(no po prostu ma długie nogi). ;) Ogólnie GIMP się kłania, fabuła trochę mało oryginalna. Ale pracuj dalej, powodzenia! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |