![]() |
Spis Ludzi...
Nie ważne jak na forum średnia to 6 latek. Powodzenia.. :)
|
a co ci zalezy? kolegow szukasz? zeby nie bylo offtopu
Fijod 26 druid poziom mlvl duzy lubie lowic ryby bo fajnie zjadam je USE... |
6 lvl sork mieszkam w karlin frends? dasz cos?
|
bendzies mojim kómplem?
|
pl?:flaga_pl:
|
A maz fri iteny? 8) jak cosi daż to bde twjm fumplen. a jak ne to masz paj or handet . Jak niezapaćis to mam toje ejpi i sie znaidE.X(:baby:
|
Cytuj:
|
Przestancie juz komentowac ten temat omg nie dotego ze nic nie wnosicie do tego super pRo eLo mlodziezowego tematu to jeszcze go prowokujecie psychicznie do tego zeby jeszcze bardziej zasmiecil forum. I wasze zbedne posty (w tym moj jako pierwszy) nie sa wogole smieszne wiec nie karmic trolla.
|
Cytuj:
Więc stul sie bo widać ze na rl Psychopaata jestes a temat sie nie udał przez takich noobow jak ty ... ssij |
@up
Wez wogole sie zastanow czlowieku co ty mowisz. Napisales ze srednia wieku na froum to 6 lat. Jak widac zaliczasz sie do tego grona, a mozna to wnioskowac z tego ze zalozyles taki beznadziejny temat. Nie moja juz wina ze se w Rzeszowie nie mozesz kolegow znalesc, ale tez prawda 3/4 Rzeszowa na Aldorze z takim bezmozgiem jak ty by sie nie kolegowalo. Nie wiem sam jaki jest sens w moim poscie i tak samo w twoim ale jak ty zaczeles klotnie to ja Ci tez moge cos napisac wiec Pozdro dla Mamy ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |