Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Być może 1 milion w polskiej edycji milionerów....JUŻ JUTRO!/Wasze opinie i sugestie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170320)

Light-r 04-04-2008 18:53

Być może 1 milion w polskiej edycji milionerów....JUŻ JUTRO!/Wasze opinie i sugestie

Już jutro okaże się czy Paulina Kowalczyk wygra pierwszy w edycji polskiej Milionerów milion złotych.

Jakie są wasze opinie na temat jej dotychczasowej gry.
Jakie macie sugestie czy wygra czy nie.
Obstawiajcie jakie pytanie może być za milion złotych

Pozdrawiam
I również pozdrawiam Paulinę Kowalczyk.Życzę jej powodzenia:cup:

Davido16 04-04-2008 19:11

Życzę jej najlepiej, ale takie jej walną pytanie, że + presja i leży.

>>>Mazix<<< 04-04-2008 19:11

Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych.
Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie...
Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej.
Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia.
Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się.
Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny
Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy.
Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np),
ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol."

Gdyby nie gdyby.
Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty.

Walekifa 04-04-2008 19:19

Sorry,ale oglądając ten odcinek odczułem że był on trochę ustawiony ; )
Dostawała same aktualne pytania(po prostu rzeczy które w tym wieku się wie) I do tego nawet jak kompletnie nie znała odpowiedzi,to zamiast używać kół ratunkowych strzelała i ofc. celnie.

PS. Ja nie życzę nikomu źle ; P Niech ma ten chajs dziewczyna. Po prostu tak to odczułem.

eisscheriann 04-04-2008 19:31

Szczerze mówiąc, wisi mi to. Ale życzę jej wygranej, jeśli sprawi jej to radość [;

Arka_Sath_Wielki 04-04-2008 19:57

podobno dostala pytanie z mitologi i zrezygnowala ...

Virusmaxi 04-04-2008 19:59

Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne :P

Gogar 04-04-2008 20:12

Dała dupy producentowi, dlatego miała takie łatwe pytania ;dd

X-Zero 04-04-2008 20:28

@up:
Za milion / 500 tys. / 40 tys.?

@topic:
Powodzenia.

Maj'kel 04-04-2008 20:57

Podobno ktos kto byl na rezyserowaniu tego odcinka mowil ze dostala pytanie jaki rezyser krecil jakis polski film i wykorzystaral 2 kola i wygrala 1mln. PODOBNO

eisscheriann 04-04-2008 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maj'kel (Post 1985594)
PODOBNO

Cytuj:

Podobno przemoc jest grzechem,
Podobno system nas kocha...
Wyczytałeś w fakcie czy powiedział kolega koleżanki taty cioci wujka ojca syna kolegi?

Meryba 04-04-2008 21:11

Zrezygnowała na pytaniu kto miał taką samą broń jak Artemida.

znaczy tak mówią ^^

Serious Sam 04-04-2008 21:53

No cóż, życzę jej jak najlepiej ale nie raz już taka sytuacja była, że 1mln do wygrania , okażę się jutro czy wygra ;].

ari2423 04-04-2008 22:03

co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)

aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda

Ojciec Dyrektor 04-04-2008 22:10

Przepraszam bardzo na tego typu pytania odpowie każdy szóstoklasista, wg. mnie coś tu nie gra, a znając życie to wyjdzie z milionem.

metiu 04-04-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 1985443)
Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych.
Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie...
Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej.
Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia.
Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się.
Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny
Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy.
Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np),
ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol."

Gdyby nie gdyby.
Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty.

Piździec jakie głębokie refleksje, na temat społeczeństwa zamieszkującego nasz beznadziejny kraj, który masz pecha zamieszkiwać. Myślisz, że Irlandia to kraj mlekiem i miodem płynący?
P.S. Myślę, że wszyscy powinniśmy go przeprosić!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1985505)
Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne :P

Tak, najprawdopodobniej to Ty będziesz tą pierwszą osobą w Polsce, która zdobędzie ten milion i zarazem najmłodszą osobą na świecie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 1985608)
Wyczytałeś w fakcie czy powiedział kolega koleżanki taty cioci wujka ojca syna kolegi?

Nie, mój stary.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ari2423 (Post 1985712)
co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)

aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda

Jacy kurwa nagle wszyscy inteligentni się zrobili. Skąd wiesz, jakie będzie ostatnie pytanie? Mój stary Ci powiedział?

Killuminati 04-04-2008 22:43

Metiu, nie szpanuj tak tym "tfoim starym" bo to nie śmieszne już. Może kilka miesiecy temu tak, ale odgrzewany kotlet nigdy nie smakuje ^^.

Co do milionerów, to wszystkow w temacie to spekulacje. Dowiemy się jutro ;)

Ashlon 04-04-2008 22:48

Cytuj:

Vlad (30-03-2008 23:08)
Oto jak brzmialo pytanie

Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida:
A: Selene
B: Diana
C: Juwenta
D: Ops

Rozmowa z kolega na temat milionerow wlasnie, niby ta informacja wyplynela od kogos, kto byl przy kreceniu odcinka. Podobno wezmie 2 kola i sie wycofa. Ciekawe, czy to prawda ;)

Michoss 04-04-2008 22:51

Mam szczerą nadzieję, że to rozciągnięty w czasie prima-aprylisowy żart. Do cholery, jak oglądałem ten program ty tylko dwóch pytań nie wiedziałem!
A widzieliście zachowanie Urbańskiego? Każdego podpuszacza "Na pewno chcesz obstawić A? A może jednak C? Pamiętaj, że masz jeszcze koła" a jej co? "Jesteś pewna? -Tak -No to zaznaczamy"!

Monolit 04-04-2008 22:53

I co się tak sracie, że pierwszy milion. To, że jeszcze nikt nie wygrał pokazuje poziom polskiego społeczeństwa. W innych krajach wygrywali po kilka - kilkanaście razy. Zresztą z takimi pytaniami to ja bym doszedł do tego pytania za milion bez telefonu do przyjaciela...Banał te pytania były, dłużej niż 10 sekund się nie zastanawiałem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.