![]() |
Memento vs. Revived
Widze ze nastaly czasy kolejnej wojny. Proponuje pisac wszystkie wydarzenia na temat potyczek w tym temacie. Mozliwe ze jest on nie potrzebny, ja jednak uwazam ze warto go zalozyc. Kazdy kogo taki temat nie interesuje, prosze nie postowac. Dziekuje. ;)
|
Cytuj:
Jakby nie bylo ja Mogashem ani innym charem nie dojde ani do ludzi od hampisha ani do ludzi od Fabiano knighta i Spaggenna (do tych tym bardziej nie dojde). |
Ci, ktorzy zaplacili i sa free, wg mnie mogli troche poczekac i przylaczyc sie do nowej wojny bo nie wierze ze kiedykolwiek jakas ze stron przestanie walczyc o wladze. Teraz Ci co sa free i Ci ktorzy nie placili mogli by zrobic niezly team na swe, ale watpie czy ktos z free przylaczy sie do nowej wojny... Tak wiec pl ma nie wielkie szanse. Podzielam zdanie Mogash'a, ta gildia to poczatek czegos (byc moze) wiekszego. Temat moze sluzyc teraz, jak i za 2 miesiace ;)
|
to nie jest wojna...
|
dla ciebie sie zacznie jak cie wyjebiemy:P
|
Wyjebali Viruna~ i kilku innych, dla was to potencjalni sojusznicy.
Ale i tak nie widze dla was szans w jakiejkolwiek walce;) |
nie widzisz szans bo nie wiesz kto jeszcze dolaczy:P
|
Mispex oswiec nas! Btw zagadaj do mnie na PW.
|
to nie jest jeszcze pewne;p wiec nie chce sklamac:):) ale mysle ze bedzie dobrze:P
|
a ja myśle że gówno z tego bedzie
|
Cytuj:
Jedyna wojna do ktorej moglbym dojsc to polacy + sollentuna crew + czesc tengu vs partille + hampish i wszyscy hackerzy, thiefy itp. W innym wypadku nie przewiduje mojego udzialu w jakiejkolwiek wojnie, gdyz nie wyobrazam sobie mnie pomagajacego hampishowi ktory zjebal mojego sorka (spingowal mnie 2x) i odechcialo mi sie nim grac oraz dojechal mojego main chara z fabiano knightem i sara grim o 7 lvli... Nie wiem czy lepiej zrobic to co np. mispex czyli dojsc do wrogow zeby walczyc z innymi wrogami czy pozostac obojetnym, ja raczej wybieram/wybiore ta druga opcje. xP Btw Otto de'lotto ladnie pierdolnal ze 116 na 113 lvl xDDDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
No , nareszcie może coś się ruszy.. Bartek wyjeb ich z serva ! :)
|
<zieeeeeeeeew>
|
Cytuj:
|
To jest xerena i odkad pamietam jak nie ma wojny to forum nie zyje... No moze przed wbk vs tengu cos tam jeszcze sie pisalo.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |