![]() |
Nowe zasady już we wtorek
Jak zapowiada CipSoft, uaktualnienie zasad dotyczących imion postaci, o których mowa była na początku miesiąca, odbędzie się już w przyszłym tygodniu, dokładniej we wtorek, ósmego kwietnia. Oprócz zmian zaprezentowanych w tym artykule, wkrótce i inne reguły mogą ulec renowacji, aby były łatwiejsze do zrozumienia. Proszę pamiętać, że żadne z zasad zmienionych w ten sposób nie wpłyną w żaden sposób na ogólny zarys Tibia Rules.
Prócz tego, aktualizacja przyniesie również poprawienie systemu potionów używanych w grze. Dodane zostaną nowe mikstury, a stare nieco zmodyfikowane. Więcej informacji na ten temat ujawnimy już wkrótce. Bądź gotowy! ;) |
Gromkie brawa! <klask klask>
Gromkie brawa razy dwa! <klask klask> Gromkie brawa razy trzy! <klask klask> Żartowaaaałeeeem. No wreszcie coś CipSoft robi :/. |
@UP
Dokładnie. ;) |
znowu wymyslaja i chca potiony zmieniac? ;/;/
bez przesady ile mozna |
czyli znając ich jeszcze coś pogorszą bardziej :P moze potiony jeszcze bedą droższe i mniej będą dawac ;) zwała :P tak czy siak nic ciekawego pewnie nie zrobią .... mogliby uhy zwrócic;):pB)
|
Haha, i tak bedzie taki sam burdel
/Ð |
Oo
Fajniusio :P . Ja w tym czasie pisze testy do 1gim :/ .
|
Jak dla mnie to:
- Pisali, że zmodyfikują więc raczej je polepszą lekko (na pewno zapoznali się z opinią graczy i wiedzą co trzeba zrobić) - Dodadzą nowe, pewnie droższe od obecnych, leczące lepiej Pzdr |
oby coś zrobili z tym, że 200 ek wyleczy się tak samo jak 80 kina
i 300 ms uzyje manasa i dostanie ~250 many, tak samo jak 80 sorc czy druid ;s @co do imion cipsoft wciaz ucieka od roboty :pp w sumie to dobrze, zajma się wazniejszymi sprawami |
Wiecie co Wam powiem, kilka lat już przyglądam się rozwojowi Tibii i chyba jeszcze nie widziałem, żeby ludzie aż tak narzekali na ten CipSoft.. : p
|
Co ma być to będzie.... prawda jest taka że wcześniej czy później Tibia przegra z innymi MMO które oferują więcej możliwości... więc co tu dużo mówić cieszy się tym co mamy...
Lupa |
To może jednak mój pomysł po przeczytaniu primaaprilisowego żartu z masowym kupowaniem manasków nie jest taki zły ;)
|
Cytuj:
|
A ja uwazam ze kazdy up byl tibii potrzebny i wierze ze cip niczego nie sknoci ;p
|
Cytuj:
|
Ten gość ma rację... Według mnie mogli by przywrócić 7.6, dodać outfity i questy i pare nowych run, a nie psuć to co i tak jest popsute.
@Up Rybko ;] Co update będzie ktoś kto będzie narzekał, ale ma powody... |
Cytuj:
|
CipSoft chce jak najlepiej ale mu nie wychodzi ... Ale może coś z tym zrobią. :) A "apdejty" są potrzebne. Ja bym w to nie grał jak ciągle by była tibia 7.6. I CipSoft by stracił też. :)
|
juz sie to robi w*****ajace te potiony niech sobie w dupe wsadza a niech przywróca uhy bo jak narazie to ciezko sie wyleczyc tymi ghp na 2 demcach xd
|
Nie jest tak zle, kazdy ma jakies zastrzezenia do Cipkow no ale gdyby nie ich praca (@2 up) to nikt by w to nie gral ;P
@topic Poprawienie potow to dobry pomysl byle nie na takie, ktore beda dawaly zaleznie od lvl/mlvl'a, bo to bedzie powrot do "UH", a tego sie juz wreszcie pozbylismy :) Gdyby wprowadzili manaski/helki od np 130+ to by zle nie zorbili ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |