![]() |
Ghazbaran - Grimera
|
Wszystko ślicznie i pieknie, a pod koniec masakra. Shot za 2,3k naprawdę robi wrażenie. Warte obejrzenia.
Czy ja gdzieś zespoilowałem zakończenie filmiku? Nie, więc się za przeproszeniem odpierdol ^.- |
Spoil w pierwszym poście? Dziex:P
Pięknie streściłeś film:D |
Niezły pomysł z m-wallami, wszystko ładnie szłó dopóki pierwszy bloker nie padł, drugi już na combo od deathslicerów i ghazbarana padł :/. Nieźle im szło, ale mwalli nie rzucali i się sypło :P.
|
huhu moze gdy by nie te deathslicery to jeszcze jako tako a tak ..._/
taki sobie hit ;x 23:07 You lose 2254 hitpoints due to an attack by Ghazbaran. |
Zabito gdzies ghaza bez deada blokera?
|
Cytuj:
|
Było blisko ;)
|
Ja nie wiem na co oni liczyli bez ssa i might ringów.
|
Cytuj:
a zabili tego ghaza? |
Nie.
I padło 7 osób. |
Ładne ghazio hity bił ;D
2,2k oO Ciekawe kiedy będzie potwór co będzie lał po 3k ;d |
ja mysle ze dobre by tam byly sumonowane ds i jak okrozal go wszystie te wiezyczki czy jak to tam sorcowie powini zatakowac ek tymi dsami i bic ghaz z sd kursorem nie hotkeyajami albo knig (jak sa) przejac te dsy
|
@up
@down Mówię ci stary... nie bierz extaz. To naprawdę ryje mocno banię! |
ja mysle ze dobre by tam byly sumonowane ds i jak okrozal go wszystie te wiezyczki czy jak to tam sorcowie powini zatakowac ek tymi dsami i bic ghaz z sd kursorem nie hotkeyajami albo knig (jak sa) przejac te dsy
sry za dabla |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
On jest poprostu naćpany.
|
@topic
<do usuniecia> @btw Etoric powrócił ?:D |
Cytuj:
(w cale sie niie dziwie) a co do tematu to dla tego te ds bo poprostu oni zajebial te wiezyczki widzalem to na filmie jak kilku gosci robilo hota i tam wlasnie zabijali te wiiezyczki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |