Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Awansów ciąg dalszy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170348)

Rybzor 05-04-2008 11:29

Awansów ciąg dalszy...

Zgodnie z zapowiedziami, przedstawiamy Wam kolejną porcję awansów, jest to zarazem ostatni zbiór screenów na starych zasadach, o nowych możecie przeczytać tu.

Zacznijmy od graczy, którzy potrafią spędzić dziesiątki godzin w grze, aby trenować się w walce, a nawet - jak się zaraz przekonamy, w łowieniu! Tak też na naszą listę trafiają: [CHAR]Sir Malpiiozo[/CHAR] - awans na 100 poziom w walce mieczem, [CHAR]Sir Dammar[/CHAR] - 100 shieldingu, następnie Paladyni: [CHAR]Macarton[/CHAR], [CHAR]Xalarma[/CHAR] i [CHAR]Hervoldi[/CHAR] - 109, 108 i 105 punktów walki na dystans. Na sam koniec przedstawiamy [CHAR]Sale Kyon[/CHAR], gracza z Honery który awansował na aż 105 poziom w wędkarstwie, co jest trzecim wynikiem w całej Tibii!

Kiedy inni trenują swoje umiejętności, jeszcze inni polują na potworki zdobywając doświadczenie, tym razem dość niecodzienne awanse, także z wyspy nowych, tzw Rookgaardu. Na początek warto wspomnieć o graczu imieniem [CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR], przedstawiamy jego zdjęcie z awansu na 100 poziom, to niesamowite osiągnięcie, obecnie gracz ten posiada 103 poziom i jest drugi w świecie Tibii jeśli chodzi o poziom na Rooku!

Jednak nie tylko on potrafi zdobywać doświadczenie zabijając trole, szkielety, czy pająki. Kolejni niestrudzeniu gracze trafiają do naszej kolekcji: [CHAR]Dominic of Kyra[/CHAR], [CHAR]Joram Dill[/CHAR], [CHAR]Alucard Wielki[/CHAR], [CHAR]Sellas[/CHAR] - 60 poziom na Rooku, oraz [CHAR]Hellades[/CHAR] - 75.

Jednak jak wiemy, większość graczy preferuje grę na Mainlandzie, tak też [CHAR]Tomurka[/CHAR] - 250 lvl, [CHAR]Mamusia Marylka[/CHAR] - 230, [CHAR]Macio Giss[/CHAR] - 220 i [CHAR]Szuszkin[/CHAR], który osiągnął 210 poziom.

Na sam koniec naszego dzisiejszego newsa, przedstawiamy graczy, którzy wykazali się niecodziennym poziomem magicznym. Są to dwaj rycerze, [CHAR]Macio Giss[/CHAR] i [CHAR]Adriano Do'urden[/CHAR] - 10 mlvl!

Prócz tego [CHAR]Omnadrenuss[/CHAR], [CHAR]Desto'ires[/CHAR], [CHAR]Demmon of War[/CHAR], [CHAR]Victeron[/CHAR], [CHAR]Erfelur[/CHAR] - awans na 80 magiczny poziom, oraz [CHAR]Xend Baris[/CHAR] - 90.

Również postacie preferujące walkę na dystans mają się czym popisać w tej dziedzinie, kolejno [CHAR]Morgahar[/CHAR] - 28 mlvl, [CHAR]Maziajka[/CHAR] - 26, [CHAR]Gremar[/CHAR] - 25 oraz [CHAR]Pheriel[/CHAR] i [CHAR]Broni[/CHAR] - awans na 24 poziom magiczny.

Moje gratulacje dla wszystkich tu wymienionych!

KrEmAs KAc 05-04-2008 12:04

Gratuluję no life'om :)

Etoric 05-04-2008 12:29

oj rybko, tyle pracujesz a moda i tak nie dostaniesz;( otwórz okno i zobacz, że poza monitorem też jest swiat! co do awansów to-na pewno koleś co ma 105 fisha nigdy nie mial włączonego makra, o nie nie!

Cavendish12 05-04-2008 12:47

Hum :) Apeluje o poprawke z [CHAR]Omnadrenus[/CHAR] na [CHAR]Omnadrenuss[/CHAR]. :)

Crysek 05-04-2008 12:51

Sir Dammar tibia auto rox -.-

ErAgOg 05-04-2008 12:53

A [CHAR]Ancienciq[/CHAR]a dalej nie ma? :o Podobno podesłał ss z 300 Lv.
Ofc gartuluję wszystkim..

Rybzor 05-04-2008 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1986290)
oj rybko, tyle pracujesz a moda i tak nie dostaniesz;( otwórz okno i zobacz, że poza monitorem też jest swiat! co do awansów to-na pewno koleś co ma 105 fisha nigdy nie mial włączonego makra, o nie nie!

No takie życie ;( A po za tym po co mi mod skoro mam Atimcie : PPPP
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cavendish12 (Post 1986313)
Hum :) Apeluje o poprawke z [CHAR]Omnadrenus[/CHAR] na [CHAR]Omnadrenuss[/CHAR]. :)

Done.

Fureyka 05-04-2008 13:57

Nie powinno być gratulacji dla graczy z Rookgaardu. Wątpię, że w jakikolwiek sposób przyczynili się do zdobycia danego poziomu, oprócz włączenia/wyłączenia bota ;o

Down: nie spotkałam na rooku ani jednej nie bocącej osoby, dlatego.

RybaPMI 05-04-2008 14:41

Odp

@UP
TAK???
To dawaj na rooka i wbijaj 100 lvl...
nawet z botem ciężko to zrobić...
gratulacje:cup:dla wszystkich

ErAgOg 05-04-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1986403)
Nie powinno być gratulacji dla graczy z Rookgaardu. Wątpię, że w jakikolwiek sposób przyczynili się do zdobycia danego poziomu, oprócz włączenia/wyłączenia bota ;o

Z doświadczenia wiem, że expienie rookstayerem to taka mordęga, że nie mam za złe tym, którzy powbijali tam lvle bocąc.. No chyba, że tak poważnie przesadzali, że tylko bot non-stop, a nic własnego nie wnosili do postaci. Tzn. jeżeli ktoś wbił na rooku, na bocie ~50% lvla, to nic do niego nie mam :]

Qrchack 05-04-2008 23:34

Co to jednego zdjecia ze swordem to jakis fake, tibia 8.1 a on ma rh z tibi 7.6- ;] (wyglad)

Power Ranger 06-04-2008 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrchack (Post 1987444)
Co to jednego zdjecia ze swordem to jakis fake, tibia 8.1 a on ma rh z tibi 7.6- ;] (wyglad)

Zaden fake poprostu zdjecie zostalo zrobione TROCHE temu, zobacz sobie jaki lvl ma teraz a jaki na screenie xd

ErAgOg 06-04-2008 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrchack (Post 1987444)

Po prostu lubi stare grafiki i sobie przerobił tibia.spr (chyba to było od grafiki?).

lord of mag 06-04-2008 11:18

Ehuhehe

Hyhy wlacze sobie bocika na misiac moze 2 i tutaj bedzie moja focia
pozdro dla wszystkich dzieci neo ktore expia na botach :* h^J wam vv pupe!:baby:
A wogole i tak jestem najelpsy ANALvabetom :cup:

PanKracy 06-04-2008 14:29

Widze że świeże te awanse są! Koleś wysłał fotke z awansem na 100 sword ponad rok temu (gdy miał 77lvl), a wczoraj zostało wrzucone to zdjęcie na tibia.pl (już ma 124 lvl). Naprawde szacun za ten pośpiech. Takie coś naprawde zachęca do wysyłania swoich zdjęć z awansów do Was!

Aevolana 06-04-2008 15:44

"Zacznijmy od graczy, którzy potrafią spędzić dziesiątki godzin w grze" nie róbcie ze złej rzeczy dobrą... to że siedzi gosc godzinami przed kompem i potem Polska bedzie wyglądać tak a nie inaczej, to na pewno dobre nie jest;/

MasterTusk 06-04-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1986403)

I to pisze osoba z supportu...
Skoro sama musiałabyś się wspomóc botami, by uzyskać podobne rezultaty, powinnaś CHOCIAŻ się nie odzywać, a tym bardziej nie wygadywać takich bzdur jak "Nie powinno być gratulacji dla graczy z Rookgaardu"

Oczywiście gratuluję kolegom po fachu, jak i pozostałym bohaterom tej edycji awansów:)

Edit:
Poprawiłem formę na żeńską, z przyzwyczajenia napisałem w męskiej bez jakiegokolwiek sprawdzenia. Mój bład.
Co do bezpodstawnych oskarżeń:
Cytuj:

Nie powinno być gratulacji dla graczy z Rookgaardu
Cytuj:

Wątpię, że w jakikolwiek sposób przyczynili się do zdobycia danego poziomu
Można by zadać to samo pytanie Tobie.
Z tej wypowiedzi wnioskuję, iż skoro nie widzisz innej możliwości wbicia takich lvlów na rooku, to jedyną mozlwością dla Ciebie jest sięgnięcie po bota. Zresztą sama to przytoczyłaś twierdząc tak:
Cytuj:

(...)oprócz włączenia/wyłączenia bota
Tak na marginesie - chyba nie zamierzasz stoczyć rozmowy do nieco prymitywnego poziomu, słowami
Cytuj:

nie zabronisz mi
?

Fureyka 06-04-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1988624)
Skoro sam musiałbyś się wspomóc botami, by uzyskać podobne rezultaty, powinieneś CHOCIAŻ się nie odzywać, a tym bardziej nie wygadywać takich bzdur jak "Nie powinno być gratulacji dla graczy z Rookgaardu"

Po pierwsze, "musiałAbyś" jak już. Po drugie nigdy nie używałam bota i nie mam zamiaru tego zrobić. Nie wiem skąd te bezpodstawne oskarżenia :confused:
Forum jest po to by wyrażać swoją opinię i tak też zrobiłam, nie zabronisz mi =)

KV7 07-04-2008 18:33

Watpie czy tego typu tematy maja jakikolwiek sens, nie wiemy juz jak sa tworzone te postacie (a kiedys nie bylo tylu botow) wiec... gratulowanie w 100 % wybotowanej jest wielka pomylka (a moze sie tak zdarzyc)

Elius 10-04-2008 07:09

nic jak tylko gratulować! brawo! :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55.