![]() |
WRL by 2 RP[nebula]
witam. To moj 1 fimik i 1 hunt na wrl. Operatorem kamery jest shooter;P na poczatku troche noobienia dlatego ze poszlismy tam 1 raz loot w calosci ukazany pod koniec filmu, mysle ze sie spodoba i paru osobom pomoze waste to okolo 400ASS i 20bp MF na spolke:)
http://rapidshare.com/files/10501306...lusim.rec.html |
Cytuj:
Dam ci rade jak chcesz iść na Warlocki to z power boltów i bij je góra dół -nie ma waste -100 k expa + |
@Up
Czemu góra dół? Lepiej lurować i z daleka bić z power boltami i idzie elegancko. Chłopaki pisali, że to ich pierwszy raz więc nie dziw sie, że we 2 i ass stary :P Trochę waste mieliście, ale ogólnie to ładnie Wam szło. Pozdro:D! |
Cytuj:
Mi się tam film podobał;p |
@up
ty se lepiej slownik przeczytaj od gory do dołu ;) |
Nie było tak źle jak na pierwszy raz trochę jeszcze takich huntów i wyrobisz sobie technikę.
|
z power bolcami to by śmiesznie wyglądało ładne waste by było mf i nie posiedzilibysmy se za długo
BTW Ja kręciłem ten film xd |
Widze sami znawcy sie znalezli. Pallkiem na wrl z p boltami? i to jeszcze up/down rotfl :D
Wrl to tylko assassinami + explo na dobitke albo jak zniknie. < jesli chodzi o pallka. A hunt wcale nie taki zly ;) PS: na wrl sie chodzi na expa nie na loota :P |
Cytuj:
|
Ja słyszałem, że z kamieni góra-dół.
|
Taa wrl up/down z p bolcami... zajebiście... Idz jeden z drugim poexpic na wrl z pb a potem piszcie bzdurne posty ok? Bo jeżeli nic się nie znacie to po kiego c**** piszecie takie bzdury -.-
|
fajny huncik xD oby tak dalej ;]
|
Spoil!
Loot dla ciekawskich: Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba nie każdy xDD (nie no nie patrzeć mi w podpis xD ).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |