![]() |
Klucz 0000
Ostatnio czytałem o kluczach i znalazłem Klucz 0000.
Wiem że i tak nic nim nie otworze, ale był by ładną ozdobą do domku. I teraz pytanie czy da się go jeszcze jakoś zdobyć, czy można w tym momencie go tylko zakupić od jakiś graczy? :) THX Z GÓRY. ;) |
nie <znaczki>
edit: a jeśli już to na najstarszych światach. |
Podobno ten klucz otwierał kiedyś wszystkie drzwi na tibii.
Wątpię że go kupisz u kogoś. O ile ktoś go posiada. |
Cytuj:
Np. jak go można było kiedyś zdobyć itp. |
Z tego co wiem to CIP mógł korzystać z tego klucza czyli odpowiednik Magical Key`a. Postać kogos z cipsoftu została zabita i w ten sposób dostał się on do rąk normalnego gracza. Owa osoba wysłała go na inną postać, więc klucz nie został utracony. Po krótkim czasie przestał on już działać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znalazłam coś na potwierdzenie mojej wersji ;D
Cytuj:
|
Może ktoś wie coś więcej. Strasznie mnie ciekawi ten temat. ;)
Edit: Wnioskując po co przeczytałem to ten klucz mógł otworzyć komnatę z MM na rooku. |
Może i mógł, ale zakładając że go zdobyli na mainie nie dalo by się go przenieść na rook'a.
|
W sumie to chyba nie mógłby otworzyć tych drzwi nawet mając klucz 0000 na rooku. Podobno mino sam się zamknął i tylko on ma klucz aby się uwolnić :confused:
|
Cytuj:
|
@Fureyka Ale fabuła to jedno, a otwieranie drzwi przez pracowników kick(cip)softu to drugie.
|
A nikt nie pomyślał o skarbcu w Kazoo? Tam też są drzwi 8o
|
@ do tych co myślą, że otwiera wszystkie drzwi.....
Notes: It used to open every door in Tibia. However, that is not the case anymore. Shapeshifter is the current owner of this and many other unique keys. This key came into game when a CIP member was player killed long time ago. The killers looted this key and sent it to someone else before they all got deleted. A few days after this, the key stopped working. Current CIP version is a Magical key Seen in the various test servers. |
@up. Już do tego doszliśmy, wszystko to było powiedziane wyżej ;D
|
A może ktoś kto ma postać na Antice by poszedł do Veno i zajrzał co tam w domku trzyma [CHAR]Shapeshifter[/CHAR]?
Cytuj:
|
14:10 You see a closed door. It belongs to house 'Loot Lane 1 (Shop)'. Shapeshifter owns this house.
14:10 You see a stone railing. 14:10 You see a wooden key (Key:3940). 14:10 You see a wooden key (Key:3930). 14:10 You see a wooden key (Key:3940). 14:10 You see a wooden key (Key:3950). 14:10 You see a wooden key (Key:3960). 14:10 You see a copper key (Key:3930). 14:10 You see a copper key (Key:3940). 14:10 You see a wooden key (Key:3970). 14:10 You see a golden key (Key:3980). 14:10 You see a wooden key (Key:0000). |
A może ss jakiś? :d
|
Wątpie czy go kupisz chyba że jakiś old gracz dostanie porażenia mózgu :P i ci go sprzeda :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |