![]() |
FIFA czy UEFA?
Witam szanownych forumowiczów :P
Przychodzę do was z pytaniem, czy lepiej kupić grę FIFA 08, czy może UEFA Euro 2008? Grałem w demo zarówno pierwszej jak i drugiej. Zdaje mi się, że zmagania reprezentacji będą ciekawsze (powoływanie kadry!), ale z drugiej strony brak transferów, możliwość zdobycia tylko jednego trofeum... UEFA przypodobała mi się bardziej, jakoś lepiej się gra (a nawet niewielkie różnice w grafice robią swoje). Niestety miałem okazje zagrać tylko w dema obu gier. Mógłby ktoś to jakoś "ładnie" porównać i podsumować? Do tego cena Euro jest mniejsza (120PLN > 85PLN). Oczywiście chodzi mi o gry na PC. Z góry dziękuję za pomoc. @Edit Nie, nie mam zamiaru kupić PES'A. Nie, nie zainwestuje w XBoX'a 360, ani PS3. Nie, nie poczekam na nowszą wersję, w której wprowadzą ulepszenia. |
Ja stawiam na FIFE 08 B) Przypadłą mi do gustu.
|
Weź pod uwagę to, ze do FIFA 08 będzie masa dodatków, modów i innych rzeczy stworzonych przez fanów, a UEFA prawdopodobnie już tylu addonów mieć nie będzie.
|
Cytuj:
mowa o euro |
Cytuj:
Kup PESa. Jest dużo lepszy ^^ |
@up
PES jest beznadziejny według mnie,ale... @topic Kup Fife ci radze,jest raczej lepsze ale to kwestja gustu. |
Cytuj:
Dla mnie fifa (nowe części bo stare były) ok jest beznadziejna PES wymiata, zwlaszcza '08 Topic: jeśli wybierać między 2 takimi shitami to lepiej fifa |
Fifa08 jest bardzo dobra, mozna sobie pograc na necie itp. :) Ale jest tez kilka błedow ktore wykorzystuja gracze nie potrafiacy wygrac w inny sposob.
|
ja będę oryginalny i powiem UEFA rox!
|
Pes>>>>Fifa>UEFA
Ale z tych 2 to Fifa lepsza |
Pes <3 <3 <3
|
Na podwórko i mecz z kumplami ; )
|
Cytuj:
|
Kup se FIFE 08 jak dlamnie lepsza :]
|
Cytuj:
w uefie tez jest multiplayer przez neta mysli ze zawaza patche (oficjalne)... sklady sa uaktualniane tylko do najnowszej wersji, czy do kadzej wczesniejszej tez (np czy teraz wydaja patche do 06/07, czy juz tylko to 08? - nie mowie o o wiele starszych). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |