![]() |
186 EK (Bebbell) POI DLS
|
Odrazu dawajcie rehosta xD
pktow sobie nie nałapiesz :/ |
@up
zatrujesz? :D |
Rehost:
http://www.spee,,,,,,dyshare.com/713965240.html (Usunąć przecinki) NIE POZWOLĘ, abyś nabijał sobie punkty na rapidzie kosztem niektórych retardów z tego forum, beszczelny psie! Będę je rehostował, dopóki starczy mi sił!X( |
Fajnie ze sobie uploadujesz te filmiki ale
po 1 nie moge scigac z rapida przez kolejki mam facc'a po 2 cos lipa pogrywasz sobie ten filmik 1kk/hr cos ci nie wyszedl po 3 wannabe iliovemove or something that ?xd |
A ja mu punkty daje i co mi zrobicie?
Koleś daje naprawde sensowne filmiki. Nie chce mi sie siedziec na wszystkich zagranicznych forach w filmami i szukac tych ciekawych skoro hamer robi to za mnie ;] Do tych ktorzy sie pluja o punkty na rapidzie: Nie podoba sie to nie sciagaj a jak zazdroscisz to rob tak samo @Film Prawie 100k expa w 35~ minut uzywajac exury to ladny wynik |
Tacy kolesie jak Xr3 to mnie naprawde rozwalaja. Nie ma sie takie do kogo przyczepić, to sie przyjebie do porządnego usera, która daje naprawdę ciekawe filmy. Co z tego ze sobie przy tym skorzysta, taka jego skromna zapłata za czas poświęcony na znalezienie i zuploadowanie filmu, oraz na zamieszczenie go na tym forum.
A co do filmu, to całkiem ciekawy. Na takim levelu to super miejsce na w miare ekonomiczny i szybki exp. |
Cytuj:
Signed.. Hamer zazwyczaj (zawsze?) uploaduje bardzo fajne czy ciekawe camy.. Ja mam korzyść z oglądania, to czemu on ma nie mieć korzyści z uploadowania ? |
Cytuj:
Wy*******aj? Jak mu zalujesz to sam powrzucaj na rapida.A ze polowa ofiar z forum ma stale lacze to przykro mi.Jest milion sposobow na omijanie rapida. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@hamer12345
Napisz tutaj wprost, że chcesz sobie nabić punkty na rapidzie i że każda strona coś dostaje w zamian, to będziesz miał o jednego rehostera mniej^^ |
a ch^j ci do tego czy zbiera punkty czy nie, gdybys ogladal starsze tematy zobaczylbys ze przyznal ze zbiera punkty. Zazdroscisz mu czy co ? A ja ciebie mam w dupie gleboko i mu dam punkty za sensowne filmy i ciekawe. Rozumiem gdybys go jechal jakby dawal gowna jak niektorzy, a tak nie mam nic przeciwko zeby dac mu punkty. Spoko film !
|
Cytuj:
|
Boze co za mozgi ... jak juz macie mowic ze koels wrzuca filmiki tylko dlatego zeby se punkty na rapidzie ponabijac to nic nie piszcie -.- koles wrzuca filmiki ciekawe ktore znajdzie na jakims innym forum a tutaj ich nie ma i niech sobie tak robi a wy potraficie sie tylko czepiac -.-
rzal i bul |
Cytuj:
|
@up
Przyznam, że wcale nie widać ;) znowu chciałeś być 'elo' i nie wyszło, może czas zmienić taktykę? btw. nazywasz mnie retardem, bo ściagam z rapida? Ladnie masz najebane w takim razie ;) @hammer Dobre filmiki wrzucasz, chwała Ci za to, bo można sobie pooglądać ciekawe akcje ;) |
uuuaaauuu ; |||
|
Dopóki te filmiki są sensowne (a narazie są) to popieram przedmówców. Chętnie sobie coś czasem obejrzę :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |