![]() |
116 RP-Goroma Cults
YO! Jak obiecałem tak zrobiłem!
http://plikownik.pl/842ser1.rec Loot jak skończę to Wam pokaże :p Exp to około... sami sprawdźcie :p bo mi się nie chciało liczyć :P Pozdro:D! |
Thx ;d
Zaraz zobacze;p Niepoprawny link do pliku. Daj rehosta;s Edit: Już mam Zaraz tam ide;d 120k/h +ładny lot;p Zapomniałem dodać że ładne skile ;p |
U mnie działa dobrze :D Tu loot na 1700 burstach i 2 bp SMP (kasy nie dałem a było ze 2k pod odkupieniu mfow)
http://img402.imageshack.us/my.php?image=lootdk3.jpg Pozdro:D! |
Spoko film loot też niekiepski :) zrób jakiś ciekawy film jeszcze ;d może Quary albo kopalnie z nightmares ;]
|
Kopalnie to raczej nie bo nie lubię tam a Quary to chętnie ;P
Takie małe co nie co z przed chwili: Ukryty tekst:
Pozdro:D! |
Dajcie rehosta ;d bo ta stronka jakaś dziwna
|
Jesteś idiotą, po co dajesz taki filmik ? Za mało ludzi sie tam kreci ? Chcesz z tego miejsca zrobić elf fortess dla palków ?
Ludzie zacznijcie myśleć |
@Up
Na bank wszyscy mają bursty. A inaczej tam nie widzę siedzieć chyba że z enchantów ale to duże waste i powolny exp. |
No ładnie tak z rana sobie zobaczyć taki film ;d
Exp git~ no i locik tez nie najgorszy |
Cytuj:
Koleś dał film z cultów i to dobry filmik, który sie przyda ludziom, a Ty go od idioty (chyba sam nim jesteś) : | hello child |
Cytuj:
Twoja wypowiedź jest tak bez sensu, że aż oczy bolą jak się ją czyta... Napisałbym, że jedynego idiotę jakiego tutaj widzę to ciebie ale nie chcę się kłócić, nie chcesz to nie komentuj nikt ci nie każe bo jak dla mnie wyzywanie kogoś od idiotów to nie komentowanie.. A tak po za tym to dziękuje za miłe komentarze :) @Edit Expa wyszło 86k\h~ Pozdro:D! |
Oczywiście że jest i jest to moja opinia jesteś idiotą i tyle nie wiem jak u ciebie jest na servvie ale na harmoni jak ktoś daje chciaż screen z jakimś dobrym miejscem to na 2 dzień nie ma po co tam przychodzić
Cytuj:
|
Eckhem można rehost na tibicams?
|
Cytuj:
@film Świetny ;) odpowiednie przedstawienie miejsca itd.. ;) Gratz. |
Cytuj:
Pisząc takie coś jesteś żenujący. Poza tym dużo jest filmików z cultów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |