![]() |
133ek RS owned ;)
Chcial sie ratowac... a stracil... :)
http://rapidshare.com/files/10565001...aciek.cam.html enjoy ;) @Edit jak cos to filmik nie moj :P |
OWNED!!!? 8o8o8o8o
więcej nie będę mówił ;p |
|
ahahahah szkoda ze niepokazal bp... debil mogl pod siebie f bombe jebnac
a w bp bankowo softy byly ;] avangera tez mogl wziasc ;p |
Hahaha mój idol!
Oczywiście nie mógł przesunąć 20 lvla, bo by było za mało efektownie, musiał go zabić! Troche słaby loot :< |
no niezle , mogles wyrzucac swoje eq i lapac to co mial :D
|
jiauhsauhausauhsahshusaaoaasoasoaoasoas ale debil ale i tak byl pingowany ale miale kureskie lagi co widac na filmiku chyba ze to accbuyer ktora ma az 10 lat
|
Ofiara poruszała się jakby na lagach. W ogóle nie myśląc, zabijając 20 lvl i nabijając RSa. A PKujący za bardzo też się nie popisali... zapomnieli o fire bombach?
|
Polecam obejrzenia!
|
mial pz pingowany byl lol, juz lepiej sie poddac niz uciekac nie baczac na fragi. moze to sharer nie wiedzial ile fragow ma say goodbye to rare set ;]
|
#up
Rare set? Mpa etc. to już nie są rary. Tego jest pełno na każdym świecie i takie eq to mają już nawet na 50 lvlach dzięki allegro. #topic Film syty ^^ #down Po prostu według mnie rare to item, którego na danym świecie jest bardzo mało, albo nie ma wcale ^^ Co nie zmienia faktu, że na tym filmiku koleś stracił zajebiste itemki ;) |
@up tez tak sadzilem ze rare to sobie mozeby powiedziec na demon legsy czy cos ale wszyscy pisza e.g. sell full rare set (eplate mms glegs etcetcetc)
czesto sie z takim okresleniem spotykam nei watpie ze nie masz racji ;p |
Pokarany =]
|
lol jakies lagi komunistyczne all mieli a padl jak kłoda
|
Juz widzałem kiedys film dawno temu jak ten sirmaciek pada od 70ms =p
Ale locik super, ciekawe co w bp ;> |
Wie ktos co bylo w bp :D?
|
Pewnie nosił przy sobie 2kk jak wszystkie pro knighty ;D:D:D
|
Hahahahahahahha Nice Ciekawe Co Bylo W Bp X/
|
Bardzo możliwe ze w bp było sporo kaski, softy i może nawet sov i mms ale to jedynie moje domysły =p
|
Ładnie się złożył ale chyba był w szoku bo dużo on mógł zrobić. No ale nic widać, że chłopaczek gra od Tibi 8.0 : o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |