![]() |
Tajemnice Rookgardu
Tutaj piszecie to co uda wam sie ustalić o tajemnicach rooka .
Widziałem jak rookstayerzy na chimerze sprzedawali te świecace rodzki (one z mino maga wypadaja) wracajac z mino hell oraz widziałem jedną ich rozmowe na default jak gadali o mino magu i troche o spike'a swordzie jak dojsc do niego ... PS. Szukam kogoś do pomocy w rozwiązaniu tych zagadek Świat Obsidia ... pisac jak coś |
popatrz na emotke w swoim podpisie, wszystko jasne?
|
Hehe wstawiłem bo mi sie tak podobało może powiesz coś na temat?
|
chlopie wiesz ile jest tematow o tym na forum? twoj jest kompletnie zbedny...
|
@up
Nie bić się bo jak wam CBA ześlę to zobaczymy czy taki grzeczny jesteś... @topic Temat jest... niepotrzebny. Naprawdę. Jest już kilka takich. |
@Autor Tematu
Te ,,świecące różdżki" wypadaja z Apprentice Sehnga... nie bede Ci już tłumaczył co to... a to pewnie mówili tacy rookstayerzy którzy obejżeli pewien film na youtube i są pewni że to prawda. |
Widziałem tą rózdzkę na trade ...
|
Ludzie kochani... (czyt. moderatorzy)
Zamknijcie to. Po co takie tematy? Zagadek w nim żadnej nie ma, a innych jest sto. BTW- MLW istnieje -.- |
Cytuj:
|
... ta rozga dokladnie [ITEM]magic light wand[/ITEM]
wypada z mino maga lecz roklayerzy mieli ja napewno z bossa minosow ktory okolo co 3 tygodnie najezdza mino hell a do mino maga narazie nie wiadomo jak wejsc wiec ... zal zasmiecania forum (temat nr xxxx):cup: roksi gora |
up@
ten boss pojawia sie jak mu się podoba były nawet moment ze pojawił sie dwa razy jednego dnia . :) |
Po co odpisujecie w tym temacie? Pozwolcie mu umrzec, bo moderatorzy raczej go nie zamkna w tym miesiacu. A w odpisywaniu to sensu nie widze.
|
Śmieszny temat o smiesznej nazwie.
|
JEZU czlowieku opanuj sie po *uj zakladasz takie tematy w prawym rogu prawie na srodku masz SZUKAJ
CloseTopic plax |
Haha! :D Wy to lubicie się na nowych wyżywać, zgasicie go tylko i stanie się nie śmiały :confused:
@Autor Tutaj masz opcję "Szukaj": http://img132.imageshack.us/img132/8542/beztytuurd1.png Używaj jej zawsze zanim napiszesz nowy temat, bo tak się składa, że o tym co ty napisałeś pisało już setki innych. A co do panów up, to się nimi nie przejmuj ;) |
A więc tak przybyszu:
1.Opcja szukaj nie gryzie. 2.Jest już taki temat. 3.Wyjdź |
Może jeszcze ze dwadzieścia osób napisze to samo co wyżej?
@down No tak, to teraz mój post powtarzajcie. |
żal...
Dzieci specialnej troski... wystarczy jak raz powiecie ze ten temat niema sensu bo jest takich setki, a nie zaraz robicie jakiś podtemat "Takich tematów są tysiace" i zaśmiecacie całe forum. Jak coś piszecie to przynajmniej na temat (wiem ze ten post też niejest na temat...).
temat temat temat ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |