![]() |
Awatar prawdę Ci powie
Był taki temat? Trudno, po to jest kasowanie. A więc jak w tytule, czy twój awatar chociarz częściowo ukazuje ciebie, nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny(tzn. w mniejszym stopniu), ale o cechy, mam nadzieje, że wiecie o co chodzihttp://www.tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif
|
dobra, tego na razie nie skasuje
btw. brakuje opcji "nie mam avatara" |
niestety się wydało..... mój ukazuję mnie w 100%... JESTEM STATKIEM!!!! i podbije waszą planetę <cisza> a tak naprawde to ten statek ukazuję mnie w paru procętach bo też mam w imieniu literkę "K" no i oczywiśce stoje na lądzie :)
|
tjaaaaa jestem katem i ofiarą w jednym (chyba jako jedyny zagłosowałem na tak :P) a tak wogule strzeżcie się złodzieje avatarów <dziwnie patrzy na Najta of Deskrukszyn>
|
Cześciowo - Lubię smoki, gram w tibie ( takie avatary mają Rising Dragony na poszczególnych światach). Z cech charakteru to ciężko powiedzieć, jest dużo rodzajów smoków; dobre, złe itp.
|
Hmm, uwielbiam Jordana (dla tych co nie wiedza, moj awat to "logo" Jordana) i koszykowke.
|
Cytuj:
wybrałem takiego, a nie innego ava, bo pasował mi do nicku, a jest przy tym dość zabawny [imo] |
Moj avatar jak najbardziej,bo ma skromna osoba na nim jest...i to nie jest smoczek tylko Desert Eagle ;p
Avik wyraza me zainteresowania ASG ;) |
NIE!
A dlaczego?? Z tego samego powodu, dlaczego kura chodzi z kogutem.http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif A na serio Co jakiś wstawiłem, to odrazu inni brali taki sam/bardzo podobny. Przeglądająć sieć w poszukiwaniu natchnienia wpadłem na takie cuś i mi się spodobał:). Wstawiłem i jakoś tak zostało. |
Po czesci... O tym najlepiej wiedza chyba ludzie, ktorych krytykowalem.
|
Myślę, że tak. A dlaczego? Popatrzcie sobie i sami wyciągnijcie wnioski jaki jest mój charakter [thx dla wielkarzeczpospolita.net za takie rzeczy jak to :p]
|
Cytuj:
<edit> Żeby się trzymać zasad... Mój awatar mnie odzwierciedla: Jawa- gadatliwy kurdupel^^ |
Hm..Raczej tak. Na ogół mam spokojny charakter (chociaż nierzadko bywam agresywny dla społeczeństwa), lubię pomagać innym - a w RPG'ach najbardziej lubię Paladynów.
|
JeŚli KtóŚ PowIe, Że mÓj aWaTar Nie OdzwIeRcieDla MNIE, to chyba na takiego kogoś napluje O.O
Btw. dzisiaj se go zrobiłem :P |
Jasne, po to jest avatar, żeby pokazywał jaki jestem:)
|
Mylse ze poczesci tak. Poniewaz lubie pilke nozna i chodze na mecze mojego klubu Tzn klubu z mojego miasta :D
|
Ja zaznaczyłem nie... ale ten wyraz "twarzy" tego ptaka... cwaniak jak ja :]
|
@Kaldrick : jakby cie na rlu zobaczyli, to powiedzieliby, ze dobrze odzwierciedla XD Tylko wlosy troche inne :D
@Topic : Hmm, jak ktos sie domysli, co jest na moim avatarku, to moze cos skojarzyc ;) |
Cytuj:
@re up co do @baron...LOOOL^^ @Topic...no i co ja mam kur..de powiedziec jak zaznaczylem przez przypadek ze mnie odzwierciedla...:/ omfg ^^ chyba se avatara zmienie ^^ :D |
No w sumie tak :P Popatrzcie na mni3 ^^ jaka jestem piekna itd. itp. j/k
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |