![]() |
Nowe potwory
Wiecie może coś o tych nowych potworach?
słyszałem, że mają się pojawić potwory - loot zmienił się u Djinnów, także exp za nie (25 EXP więcej) i podobno rzadziej upijają, clothy sa czestszym lootem jak i szafiry... - GS "atakuje plujka" - Demony szybciej za*******ają - silniejsze minotaury - Hero sie nie leczy (?) - Wrl wali mocniej i ma 3500 hp - Frosty nie są energy weak (huzzah xD ) - Vamp sie leczy i ucieka na redzie - upijają tylko Efreety/Maridy Wiecie jaki loot dropią te moby po zmianach? |
@lol to byl prima aprilis z sky dragon i hydra hatchling >,<
o nowych nie ale wiem ze gs "pluje" kwasem Edit: Tylko nie chodzi o to ze sra fieldy tylko atakuje plujka rozumiesz? |
> Hero sie nie leczy
> Wrl wali mocniej i ma 3500 hp > Frosty nie są energy weak (huzzah xD ) > Vamp sie leczy i ucieka na redzie > Demon ma okrutne haste > upijają tylko Efreety/Maridy Jak sie dowiem czegoś więcej dam edita |
Co do hero jestem praktycznie pewien ze to plotka właśnie siedzę i je bije więc widzę że nadal się leczą.
|
Ktos powiedzial ze wrl nie znika. Byl juz ktos na wrl i moglby potwierdzic?
|
Ktoś może powiedzieć coś więcej o vampirach? Z tym +15 HP i +15 EXP to nie robi wielkiej różnicy, ale jeśli serio uciekają na red hp i się leczą, to na tombach będzie o wiele gorzej... Łatwo będzie można wpędzić siebie w grupkę innych mobów goniąc vampa.
|
Małpy zrzucają dużo mniej kasy, na razie zdążyłem zauważyć tylko to.
|
Był już temat
CloseTopic |
@Carbon: Link plx
|
zaraz ci podam w edicie
@edit: Sorry Rocket niemam linka iz przekopałem to forum ale pamientam ze byl taki jeden temat niemam zbytnio czasu na searching @topic pare potworkow sie zmienilo wgrany jest chyba patch na loot ktory go zmniejsza Demce : Strong strong haste WRL : UWAGA! Nie znika tak szybko jak normalnie Vamps : Jakis new czar chyba |
Demki... Strong haste, goroma owned^^
Frosty... zmniejszony def fizyczny - bije 20 wiecej niz wczoraj, podobnie zostala zwiekszona srednia hitow. Mają HASTE i co mnie zaskoczyło bijąc z ice balla dają NAM haste ('rzucaja mass haste na ludzi'), lecza sie wolniej. @Down czytać nie potrafisz?;p Mam zwiekszony dmg (best) i zarazem średnią |
@up
nie rozumiem to w koncu walisz w te frosty wiecej czy mniej? |
VAMPY
Bija mocniej, ( prawie padlem jak na 50 sorcu mialem 2 na klacie), o wiele czesciej rzucaja paraliz( co vamp to paralizuje), rzucaja haste tak czesto jak zerki, i szybkosc tez taka(52 sorca z bohami dogonily), lecza sie chyba tylko jak juz uciekaja na deep redzie to jak tylko znikna z ekranu to juz sie wylecza i wracaja xD. Loot: watpie ze cos zmienili, na -2 za tp, jedno pelne kółko i moj loot to strange helmet. Stalkery mocniej bija troche. Z duchów chyba lecą cześciej morning stary. Ogółnie zjebane, nie da sie na tym lvlu i mlvlu 48 expic z gfb na tombie, bo vampy sa za szybkie. |
Bonebeasty również dają nam haste na kilka sec
edit: Carbon - naucz się edytować posty :p |
no to wiec trzeba sie szykowac ze 20 lvl to nie poexpisz na tombie ;]
widac jak narazie skargi an upa a moze jakies +? np potiony znowu balansacja profesji wzgledme ekwipunku ;] |
Tak btw. moze ktos wie co zmienilo sie w behe?oO
|
Cytuj:
Vampy teraz naprawde dostały kopa... Hero sie LECZY - info potwierdzone. |
Cytuj:
|
Co do hero Leczy sie owszem ale!
HERO LECZY SIE O POLOWE MNIEJ! co ulatwi tibijczykom szybsze pokonanie Bohatera |
djinny upijaja....sprawdziłem ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |