![]() |
Przerwa w działaniu serwerów.
Jutro tj. 16 listopada, o godzinie 12:00 naszego czasu, na ok 30 min. zostaną wyłączone wszystkie serwery gry jak i strona www.tibia.com w celu przeprowadzenia prac konserwacyjnych.
CipSoft przeprasza za wszelkie utrudnienia i dziękuje za cierpliwość. Update: Prace konserwacyjne zostały zakończone. Niestety, z powodów technicznych przerwa w działaniu serwerów była dłuższa niż zakładano. |
haha! ja będę wtedy w szkole bo kończe o 12.25. i to dziala tak jak czyszczenie servera, z deadów, przedmiotów na podłodze itd.??
|
To mi cuchnie nadchodzących update.
|
Dla ciebie moze nie jest wazny. Ale dla mnie (i pewnie wiekszosci FACC) tak, bo wreszcie sie skonczy "Too many players online. Only players...."
@up: sorki By$iu nie zrozumialem o co chodzi. :confused: |
Bysiu masz racje mi także zapachniało updatem. Szczęście ze jutro nie mam infy w tej godzinie :).
|
Nie wiem, może się mylę, ale uważam, że podczas tej przerwy udostępnią Fortere i Lucere dla FACC.
|
Cytuj:
|
i tak jestem wtedy w szkole :P :evul:
|
Fajnie a ja wtedy sprawdzianik piszeeee...
Jutro o godzinie 12.00 bede pisal sprawdzian z Matmy :( ja nie chce!! mam nadzieje ze dostane 6 :cup: hy hy pochwale sie Routi to moj kolega( ma 42 level) B) Kto mi da 10000000 ice rapierow?? :2handed: Loki loki mam nadzije ze mi depo nie oczyszcza bo mam 40 kupek Platinum coins:D
|
Mi to nie ma różnicy bo i tak będe w szkole:p. Powiem że ja też czuje tu nadhcodzący update :D
|
Na stronie tibia.com mozna przeczytac ze serwery zostana wylaczone o 12:00 czasu CET. Czy to nasza strefa czasowa?
Tez bede w szkole :p |
@ up: CET- Central European (dobrze?) Time
@ topic: Ludzi nieby jakim cudem w 30 minut ma byc zrobiony update? Jesli mialby to byc update to serwy bylyby wylaczone wg. mnie na conajmniej 3 godziny. |
To ma być Grudniowy Update. Ja też się niemogę doczekać, ale to jeszcze nie teraz ;p
|
Dzieki ale jesli to czas srodkowoeuropejski (+1) a my jestesmy teraz na zimowym czyli wschodnioeuropejskim (+2) to serwery wylacza o 13:00 naszego czasu (chyba)
|
No cóz mi też pachnie to up datem, a wiecie czemu? Dlatego ze zostalo to zapowiedziane. Poprzedni up date tez byl zapowiedziany, wiec ten tez moze byc. A poza tym czy kiedykolwiek jakies probelmy techniczne były zapowiadane?? ;)
|
Problemy techniczne byly zwykle zapowiadane. Przejrzyj dzial niusy. A na update to raczej nie wyglada. Pol godziny? Update powinien trwac dluzej. Przeciez musza zaktualizowac cala tibie a nie zrobic save czy cos.
|
Po prostu konservują servery, czyli czyszczą z kużu i zabrudzeń, wycierają monitory itp........http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/biggrin.gif
Btw. Mam nadzieje że przy okazji cofną czas na servach do poniedziałku rano. W sobote był mass kik z Niemieckich servów. Dzisiaj było to samo. Sporo osób zaliczyło glebe.(w tym ja.http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/frown.gif) |
Cytuj:
I nie bedzie zadnego update. Zastanawiam sie czy bedzie cofka bo na titani dzisiaj juz 3 masskick byly. |
Update bedzie ale dopiero w grudniu :p
Szkoda ze nie taraz. ;( Juz nie moge sie doczekac |
Na harmoni tez byly kicki :) Eeee... trace updateową nadzieje ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |