![]() |
Nudzisz sie ? Nie wiesz od czego zaczać ?
Sie ma !
Nudzę sie strasznie :confused: a Tibia zawsze jest dobrym sposobem na nudę. ;) Więc teraz do rzeczy SZUKAM ludzi chętnych do ( nie podbicia Serwera ) tylko wspólnej gry chodzi mi o wspólne : - Rozmowy na Skype , TeamSpeak , Ventrillo :cup: - Pk - Hunty (warlocki , demony , hydry) - Questy itp. Serwer ustalamy przy wspólnym wyborze zaczynamy od 0. Możecie botować 8o , sharować :D wszystko pozostaje w Ekipie. Jedyne czego od Ciebie wymagam'y to trochę zaangażowania. :) Więc jeśli ktoś jest w podobej Sytułacji to : Gadu Gadu : 311457 Ps : Jeśli Twój Lvl w Tibi nie przekraczał nigdy 30 :baby: nawet nie pisz ... |
Cytuj:
|
Nie ale o czym bd rozmawiać o tym że bijesz właśnie dwarfy ? albo że Ci właśnie komp sie wiesza ? poza tym szukam ludzi którzy mają już jakieś doświadczenie a 30 lvl to takie podstawowe ?;)
|
Ale wymysliłeś, jak szukasz przyjaciół to idź sobie pograj w BINGO z seniorami -.-
|
Cytuj:
Noo zastanowię się jeszcze nad tym , chodziarz mam już postać od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zmianami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
zrobienie 30 lvla to max tydzień jeśli nie osiągnąłeś jeszcze tego lvla to znaczy że nie wiele wiesz o tej grze :( |
Cytuj:
|
A ja jakoś nie dobiłem w tydzień 30 lvl bo najpierw trzeba kupic eq a to troche trwa. Wądpie żeby ktoś ci się zgłosił, jak jeszcze masz 30 lvl wymagany może jeszcze musi byc knight albo pall :confused:
|
30lvl w tydzień?? Chyba przy zasadzie 24h na dobe. Kto by chciał z tobą gadać, napewno po tylu godzinach grania jesteś tak zamulony, ze gadasz od rzeczy, a ta wspólna gra z tobą nie pociągnie tygodnia, bo po tygodniu umrzesz z powodu napromieniowania, odwodnienia, głodu lub innego gówna
@autor Forum jest dla wszystkich a nie tylko dla "pro graczy" -,- Dla mnie rpo gracz(hlvl)=18+ lat czyli 1/00tego forum? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
WoW BOT ale bedziesz mial przyjemnosc z grania jak stawisz bota. @Topic Pomysl nie jest glupi ale watpie ze znajdziesz tutaj kogos x). Najlepiej grac z jakimis znajomymi z rl albo ludzi ktorych juz troche znasz z tibi. |
Poddaje się... no już nie wiem co zrobić... kolejny temat który nie posiada sensu... "Przyłącz sie do na s botować na mc , my cię nie wydamy bo sami botujemy na mc." Żal i ból i kur*ica człowieka bierze.:kat:
Up ale on nie ma znajomków bo botuje na mc na 5 postaciach...:kat: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Ta? Ja wolę nie łamać. 2x@down Co? Błąd niby zrobiłem? |
"Zasady sa po to, zeby je lamac".
|
Cytuj:
Haha, ty mnie także ; D |
Cytuj:
@up a taki ktoś kto nigdy nie wbił 30 lvla to ma zajebiste doswiadczenie : / |
Nudzisz się? To się cyckiem pobaw !! :s Ofc. wtedy, kiedy twój char jest na bocie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |