![]() |
Odłaczanie neta
Mam łącze radiówke i w jakiej kolwiek grze sieciowej po jakims czasie rozłącza mi połaczenie a zaraz po wylogowaniu (tu w tibi) odrazu sie wlacza jeśli ktos może pomóc bardzo bym prosił.
|
tylko provider twojego neta poradzi , my nie
|
mm
Właśnie w tym problem że mój brat ma to samo łacze i te samą karte sieciową i go nie rozłącza pod żadnym pozorem a mnie owszem.
|
Kup i bd spoko
proponuje kupic locze telefoniczne / bo jak wiadomo radiowka gdy jest duzo ludzi to slabo dziala(wogle lub troszeczke)
|
Niestety na moim zadupiu tylko radiówka działa więc prosiłbym jednak o jakieś rady. :/
|
Pytanie, twój brat mieszka w tym samym mieszaniu/domku co ty, czy gdzieś w okolicy?
I również jaką masz siłę sygnału przeważnie? Przyczyną może być zbyt duża odległość od nadajnika i sygnał może się "gubić" na chwilę (sam mam w domu mam radiówkę i pomimo tego, że blisko jest nadajnik i przeważnie siła sygnału jest wyśmienita, to czasami schodzi, na chwilkę, do kiepskiej siły sygnału). Jeżeli siła sygnału jest słaba, to możesz poprosić admina o zakup nowego sprzętu nadawczo-wzmacniającego i lokalizację jego gdzieś niedaleko Twojego miejsca zamieszkania, bądź inaczej rozplanować lokalizacje już zakupionego sprzętu. Ewentualnie twój brat może mieć zainstalowane jakieś dodatkowe oprogramowanie/sterowniki, których ty nie masz (specjalne sterowniki bądź oprogramowanie do konkretnej karty może spowodować lepszą pracę sprzętu). |
co do samego rozlaczania to nie znam sie na tym dobrze ale taka moja rada na radiowce w tibii kariery nie zrobisz ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |