![]() |
156-157ms tomby 200-250k/h
Ue Stylez _/
od 200 do 250 k na godzine http://rapidshare.com/files/106231638/lol.rec.html Btw jak ktos moglby rehostnac z góry Thx , bo cos sie tibicams je ten tego i nie mozna bylo zauploadowac ;] #down > Frosty nie są energy weak chyba wiesz co to oznacza btw. nie chcialo mi sie latac nie wiadomo gdzie zeby dobic 9% a jezeli masz farta Tu tez masz dobry loot ( bohy, s staff,k set , silk itp itd .... ) wiec nie mow ze na tombach nie ma loota bo moim zdaniem jest lepszy niz na frostach _/.A zresztą Jest Waste = Jest Zabawa ;) nie lubie rutyny nie wiem jak Ty widze ze Ty masz doświadczenie co do frostów : Mar 25 2008, 13:57:37 CET Died at Level 140 by a frost dragon :> |
hahaha przecież to sie kompletnie nie opłaca XD
to już lepiej frosty lepszy exp (o wiele) i lepszy loot. |
Cytuj:
Apr 08 2008, 20:50:40 CEST Died at Level 157 by an ancient scarab Co do filmu popieram Pana up. Frosty dużo lepsze |
Taaa loot na tombie dobre sobie. Jedyne co mi leci to quagmire rod i blue robe z banshee i czasem buty z lichy a bohów to ja już przez 5kk expa nie widziałem.
|
Cytuj:
|
Co do frostow
> Frosty nie są energy weak chyba wiemy o co chodzi ... Nie widzialem jeszcze filmiku z tombow us style ,a że w depo leżalo akurat 10 bp mfów , do lvla miałem 9% , tomby były o krok więc polazłem #KonioMaster loel , to masz pecha ale cóż jeżeli uważasz , że na tombach nie ma loota to fajnie _/ jak masz pecha to wszedzie nie bedziesz mial loota.Btw nie wiem czy zauważyłeś ale na stone nie biegają ani licze ani banszi _/ Komentarz kolegi do Twojego posta : Drv 9:15:10 może typ nabił 5kk expa Drv 9:15:14 na ghoulach i skeletach ;d Ja 9:15:16 uhAHUAhuaUHa Drv 9:15:18 i dlatego nie miał loota ;d Liczyłem , że zaraz pół forum przysapie ,że waste , że lepiej frosty ( a był ktoś z Was z ue po upie na frostach ? hę ?), i ogólnie bla bla bla bla XD! Jest WASTE Jest ZABAWA ! ;] |
Na frostach nawet z ue nie musialbys expic zeby wbic 250+k/h stykloby z sd expic ; > tez waste i tez zabawa :D
anyways. Gz lvl ;) |
Nesonka, wrzuć na rapidshare.de albo na cos innego, bo mi kurwa net tak zamula, ze nawet rapid.coms sie nie laduje, a co do filmiku to jestem bardzo ciekaw:]
|
Cytuj:
Tak mam doświadczenie z frostów i to z ue,sd,vis,exevo vis hur. A ded jest rzadkim zjawiskiem, że tak się podnieciłeś? Nie. anyway hail kicks. Wiesz co na tym tombie wbilem ze 20lvli i tak naprawde rzadko wychodziłem na 0 albo na + |
Frosty wcale nie mają lepszego loota. I sie zgadzam z Nessonką ze momentami lepiej na tomba skoczyć niż na frosty... Raz siedziałem 3h na frostach i rh z czego użylem w chuj mf ;x A na tomba skoczysz z 5bp gfb i siedzisz 3h. Vampirka spadnie i po kosztach ;d
|
|
Pewnie ze Tomby rox ...~... nice movie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ot moze byc =] |
no ladny film ness widze ze ladnego chara sobie sprawiles :D:D:D
|
nie stoi sie tylem do kamery xD
a film niezly, szkoda ze malo manapotionow wziales :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
07 Apr 2008 +2,178,248 08 Apr 2008 +1,235,096 10 Apr 2008 +2,326,648 I ja nic o Frostach nie wiem?? lol jak sie nie umie expic to tak jest mi na 12bp mf malych 8k+ w gp conajmniej sie zwraca Ale kazdy expi na czym lubi xD |
Cytuj:
'chyba wiesz co to znaczy' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |