![]() |
MaŁpiszony
Witam,
mam 45 lvl EK Skille 75/75. Czy dam rade spokojnie napi*****ać małpy ?? Słyszałem, że tak super kasa leci i exp też :] Proszę o pomoc ! P.S Oczywiście mam Boszki... B) |
Cytuj:
2. Po słownictwie widać, że coś nie gra. 3. Idź i zobacz, wszystkiego trzeba próbować. 4. Lepiej chyba byloby umieścić to w temacie "Dla niezdecydowanych..." (czy jak to tam) 5. W specjalnym temacie spytaj się gdzie lepiej expić, może bardziej opłaci Ci się expić gdzie indziej. And End |
dasz spokojnie rade 0 i -1 + niektore piramidy ja tam expilem od 40 lvla z skillami 65/65 prawda kasy leci tam bardzo duzo + plate army i inne dupsctwa chodz z expem jest tak na poczatku bedzie ci sie wydawac super jednak nabijesz 3-4 lvle i juz bedziesz nimi zygac (przynajmniej ja tak mialem)
|
Cytuj:
|
Kumpel 110 Ek Mówi Ze 10 k na 2 h Ma .B)
|
Jesli odpowiednio sie expi i nie wastuej mozna w gora 3h wyciagnac 15k:) Do tego robisz lootbagi z Small Stonami i sprzedajesz i wychodzisz na duzy +. Na 80lvl+ waste tam jest takie ze na 100k zarobionych w samej kasie mam 1bp strong heealtów waste i gora 2 bp czasem 3 manasów, Life ringi sie przydaja :D
|
Ponoć po update loot z małp jest dużo gorszy niż przedtem.
A tak w ogóle do przyklejonego.. |
Cytuj:
Jak ktoś chce porównanie: Przed mini updatem, jak byłem sam na -2 i wyciągałem 50-55k/h miałem na godzine w czystej kasie 7-8k + około 5 furów i jakieś plate armory i wandy. Teraz, jak jestem sam i mam tyle samo expa, wyciągam ledwo 3k w kasie na godzinę... |
Z drugiej strony nie dziwię sie Cipom, że tak postąpili.. Jakbyś widział tą rzeszę EKbotów na banucie.. -.-'
|
Powinieneś dać sobie rade, ale po tym update już nie leci z nich aż tyle kasy co kiedyś za to zwiększyła się szybkość respawnu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popieram w 100%, że w 8.11 na małpach już się nie da zarobić, ledwo na 0 wychodzę moim 50ek z skillami 75/75, a o zysku nie ma mowy, teraz to tam się nie nabija kasy tylko ją traci.
Z twoimi skillami spokojnie dasz tam radę, lecz się exurą jak twoje życie nie jest już zielone, a w większych grupach małp lepiej uleczyć się potionkiem, w pierwszej kolejności zabijaj merlkiny one potrafią nieźle zaspamować (nawet do 300hp i więcej). |
Cytuj:
|
to gdzie teraz mozna zarabiac palkiem (np takim jak ten podany wyzej)?
|
teraz małpy to wileki h...
dalbys rade kolego przed upem bys wychodzil na dobry + ale teraz na małpach nikt praktycznie nie siedzi bo malo kasy z nich leci;/
kolejne nudne expowisko, polecam lizdary bez tych magow. |
Lol po co zakładasz taki idiotyczny temat? Szkoda tylko ze tak pózno się 0 tym dowiedziałeś bo to już nie ważne bo leci polowa kasy co kiedyś.
Skoro ja dałem tam rade na 35lvl ms to chyba 45 ek nie powinien paść.I exp nawet nawet. |
No dobrze, skoro na małpy bez sensu to gdzie ?
Słyszałem, że nie źle jest na Frost Giantach B) Proszę o pomoc ! |
Cytuj:
Cytuj:
ps: frost giganty to niemalze to samo co cyklop, taki sam mierny loot, do tego dochodzą gigantess, które bije na odleglosc i uciekają |
Na 8,11 z małpy leci średnio 20gp, a nie jak kiedyś do 50 ... Idź na żółwie lub lizardy. Małpy w dodatku są oblegane przez ivul-botów i dzieci neo "ja kcem ape fóra"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |