![]() |
boty
Witam. Mam pytanie odnośnie tępienia botów.
1. Czy jak bot ma ustawione bieganie za rotwormami, to czy bedzie biegal za moim zsummonowanym rotwormem? 2. Czy jak ropne bota na piętro, na ktorego cave bota nie ma ustawionego, to czy bedzie on tam wracal? Jak on wtedy będzie się zachowywał? Od razu zaznaczam, że to pytanie odnosi się do tępienia botów, a nie w pomocy w ich używaniu. |
Powinienes wiedziec ze, boty sa rozne zalezy jak sobie ustawi botter nie ma na to regoly
|
1.Tak
2.Jesli boter bedzie mial Tibia auto lub Tibia NG to nie powinnien wrocic spowrotem.Po ropniecu botter bedzie stal w miejscu lecz to co do niego podejdzie bedzie atakowal. |
Cytuj:
Widzę, że gó*no wiesz o Tibii auto. Zależy od skonfigurowania. |
Nom gowno wiem o tibia auto bo nie uzywam takiego szitu ;)
|
Nie musicie się wysilać i tak temat pójdzie do kasacji. rozmowy o bocie są zabronione. to support fansite do ku.. nedzy a nie melina
|
Cytuj:
Bądź łaskaw nie wprowadzać innych w błąd, dobrze? @Wszechwiedzący Krajzel Gadanie o sposobach ich tępienia jest jak najbardziej legalne. |
Wszystko zależy od bota :O
|
Cytuj:
|
regulamin forum <3
jak to cie interesuje to poszukaj... boty zuo |
Cytuj:
TU BYL ZUY LINK :< @Down masz racje, po co mi kolejny ban xD |
@up & 2up
zara obaj dostaniecie po 9 pkt xdD |
Zależy od bota : )
W BlackD biega za rotem Tibiaauto sie buguje, Ng też, ale sie odbugowują (oba) jak zobacza żywego rota 2. Zależy od bota/skrypta Pzdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |