![]() |
co do lotbaga
mam pytanko zbieram dp brakuje mi 40k do mms i chce je szybko zdobyc na czym robić lotbagi i z czego postać to kina 34 lvl f sword meduza c arm k legi skile 61/60
pomóżcie pozdro |
Zbieraj ziemniaki do lootbagów
btw mi brakuje 40k do bohow tez musze zaczac zbierac ziemniaki |
Mozesz robic lootbaga na : Dwarf Soldiers (malo oplacalne), Guardy (w samej kasie zarabiasz 1k na godzine + lootbag -wychodzisz na wieeelki plus) Mozesz tez na Mintwallin (czy jakos tak) ale na tym lvl zbytnio nie polecam ;)
|
Do wykopków jeszcze trochę czasu zostało :D
Chyba mu nie pomogłeś... @topic Kup sobie Demon shield a jak stracisz MMSa to będziesz płakał, że nie miałeś dodatkowych 50k na AOLa Mint jest dobrym miejscem lecz najlepiej by było jakby ktoś często MM wybijał.... znaczy się czyścił uliczki |
ty za odpowiedzi pójdę na minoski
ps wykopki so nieopłacalne za dużo czasu zajmują |
ghostland blisko do sklepu a brass helmety i viking to super kasa
cyklopy na poh/mt sternum dwarfy |
Kumpel 2 dni siedział z obsidianem i 30 parcelami na mintwalin
Wysyłał gdy dochodziło do 3k oz Nie ukradli mu lootbaga ani raz 1 hunt - 2 lvle, 331 skorek mino, 800 przedmiotów w lootbagu , jakies 60-70k 2 hunt - 1 lvl, cos kolo 80 skorek mino, 7 wyslanych parceli, do dp jeszcze nie wrócił ... |
mintwalin jest oplacalne tylko dla paccow bo lootbagi trzeba wysylac skrzynka a trzeba miec pacca zeby zrobic postman quest tak wiec sam widzisz...jedli nie masz pacca to nie idz tam no chyba ze jakis twoj kolega ci wysle ktory ma pacca i najwyzej odpalisz mu jakis tam % ja polecam zamek kolo ab...mnostwo chain armorow,brass helmetow,mace,swordow...i niedaleko do miasta a loot mozna fajnie pod schodami ukryc :D mam nadzieje ze pomoglem
|
Cytuj:
tak wogole 34 lvl i mms? o_0 dowie sie ktos chyca cie trap i po mms :S @topic najlepie mintwalin (jak sie to pisze?) albo albo dwarvy :D |
Cytuj:
Tworzysz lootbagi, chowasz, zapamiętujesz, Prosisz kumpla, na takim lvlu na pewno jakiegoś pacc masz z postmanem , ew jakiegos H LVL bez pacc też mogą być, gdyż pewnie wykonał postmana gdy miał jeszcze Pacc i done |
:pp
Wielkie nic -,- :P
PS. strasznie masz slabe sakille az zal -,- ja na knighcie 29lvl skille 69/68 X( |
@UP - super, ale my się nie podniecamy twoją "postacią"... -.-' Nie trolluj, ok?
|
Cytuj:
|
MMS na 34lvlu??
Szkoda kasy, poleci ci i stracisz kupe kasy. |
lepiej za kase która bys wydal na MMS kup sobie cale eq. co do loota to Mint, dwarfy. Jesli nie masz czasu to kradni z ww miejsc jedank za takie cvos mozesz zlapac hunta lub pasc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |