![]() |
Pieniądze w Tibi.
Kasa.. jak wiadomo nie tylko w Tibi ale i w rzeczywistosci rządzi swiatem. Przedstawie wam po krótkce mój problem. Własciwie to nie jest problem. Poradziłbym sobie bez waszej pomocy, ale skoro mogę zadac pare pytan a wy mozecie mi na nie odpowiedziec.. czemu nie? Moze naucze sie czegoś nowego..
25 Druid (mlvl 21) Obecne Eq Dark Helmet Plate Armor Plate Legs Boots Necro rod/spike sword Dwarven shield 20k kasy. I w zwiazku z tym moje pytanie.. Jak rozwinąc postac i w miare efektywnie expic? Od razu zaznacze, ze nie kupie PACC przed poziomem 40. Nie odsyłac do poradników. No i jeszcze jedno pytanie.. Jak upgradowac eq? W jakiej kolejności? Bo chyba jak każdy mag będę dazyc do eq takiego jak: Hotm Blue Robe Blue Legs Boh Hailstorm rod Demon shield Takie eq na moim swiecie to wydatek.. 120k wiec do wymarzonego eq brakuje mi 100k.. Licze na pozytywne odpowiedzi ; ] [Starałem sie pomagać, moze teraz wy pomozecie mi ?] Pozdrawiam |
jeśli chodzi o exp. to albo ghule albo Dwar G . dużo expa.
Kasa . też ghule ale w kopalniach można wysyłać paczkę. |
@up bez PACCa = Zrobionego postmana wyślesz? lol. btw. ghoule raczej expa dużo nie dają...
Dla kasy to możesz na ghostlandzie posiedzieć ;) Mt. Sterum (przy thais) także polecam. Jest dużo expowisk, naprawdę. |
Luk'Destroier Moja była postać wbiła na krasnoludach 30 lvl w ciągu parunastu godzin i zarobiłem trochę ale wierz (rano to mało osób jest to loot bagi miałem pełne batter hammerów jeden 119gp a to trochę jest co nie?)
|
1.Jeżeli chcesz szybka kase idz na mt. sternum i zbieraj all co sie da sprzedac ;p;p wyjdz drugim wejsciem kolo mostu i idz do kevina na poczte kup parcel i wyslij loot ,nie ukradna ci na 90 % mozesz zbierac tez na pohu i wysylac na outlaw camp(nie jestem pewny czy tam nie jest postmana skrzynka)
2.Co do eq najpierw kup tarcze bo na nia leca pierwsze hity od monsterow ,next moga byc bohy/armor ,pozniej legi i reszta nie mowiac o wandzie/rodzie |
Eq
1) blue robe! to ważne bo dostajesz 100 cap więcej do użytku. 2) shield polecam vampirke (14-16k)tania i mająca dużo def a przy tym jedna z lżejszych. 3)hat of the mad 4) boszki 5) blue legs od 33 lvl zapraszam na zysk pod cycami obok thais(tomb dla facc) na pietrze z duchami, crypt shamblerami,mumiami i reszta... do 33 możesz biegać na poziomach ponad tombem, znajdziesz tam wiele ghoul z których kaska leci a jak coś zawsze możesz zrobić lootbag z brass i viking helmetów. Guardy już były:P |
A jaki helm jak nie had of the mad ?
Moze byc royal.. ? Ja mam: -Blue Robe -Vampire Shield -Boh -Crusader Helmet -Rozga polecacie cos do zmiany..zaznacze ze mam 28 lv i 33 m lvl ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |