![]() |
Problem z Outfitem
Mam prośbę. Mam problem z wybraniem outfitu.
Do dyspozycji mam: - 100k, - 85EK który może czyścic, - osobiście mam 40lvl - Knight Płeć: - Kobieta Outfity które posiadam: - Full Citzen, - Jester + Staff, - Hunter + Sniper Gloves, - Pirate bez Addons. |
zmień płeć i warrior ;p
|
dozbieraj 200 ka i noblemana;[
|
Cytuj:
Pozdrawiam Celestiks. @down Rozumiem ale poprostu zrób to co ci sie podoba ;p moim zdaniem kup sobie za 50-60k iron ore i wymien c arma na royal steel (chyba) i juz masz swietny addon do warriora. |
Cytuj:
PS. Jak nie chcesz pomoc.. to wiesz. |
Polecam wylootować/kupić 100 iron ore, przetopić crown armor u spoconego cyca w ab i masz świetny miecz na plecach ;) wspaniały addon dla knighta, sam na niego zbieram iron ory ;)
|
Cytuj:
|
dozbieraj 50k i zrób szabelke do pirata albo dozbieraj 200 i zrób noblemana :o
|
Cytuj:
|
Ja proponuję tak:
1. Znaleźć na necie wszystkie outfity. 2. Wybrać ten, który najbardziej ci się podoba. 3. Zrobić na niego quest i w nim chodzić. 4. Podziękować za trafną radę i nie pytać o takie rzeczy na forum. |
Uzbieraj jeszcze 200-300k (no, jeszcze zależy od świata, na którym grasz) i już masz dużo ciekawsze rzeczy do wyboru: assassin out, full summoner, full hunter... Z takimi outami to już jesteś "ktoś" ;) A taki mieczyk na plecach jest bardzo popularny...
|
Cytuj:
|
Nazbieraj troszkę albo Ci starczy nie pamiętam anyway. Zrób sobie full Beggar Outfit , zajebiście wygląda w Female.
|
A nie myślałeś nad dołączeniem do jednej z frakcji? Nightmare Knights/Brother of Bones ?;)
|
pytanko
Mam pilne pytanie czy można miec citizen outfit z plecaczkiem bez pacca... PLINE!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jesli masz TYLKO 100k to zainwestuj w exp. albo ;) przylacz sie do ekipy na banute (shaman female tez nie jest zly a moze lootniesz kiedys mandrake :D) elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |