![]() |
Kiedy będzie Test serwer?
Kiedy będzie Test serwer? Może ktoś już wie?
|
Czerwiec-Lipiec~?
prawdopodobnie tylko dla tutorów seniorów i w góre Cytuj:
|
wydaje mi sie że to tylko wie cipsoft ale jak zwykle bendzie w okolicach wakacji
|
Spytaj się mnie... -.- Tak samo to wiemy jak Ty...
|
summer update - letni update czyli w wakacje
|
Chyba już go nakarmiliście. ;] Starczy...
|
nawet jak beda testy to i tak nie wejdzisz bo trzeba byc tutorem
|
A skad wiesz ze nie jest tutem? W tych czasach coraz wiecej jest naab-tutorow i tutorow botterow
|
Skoro już ktoś założył temat, to i ja się zapytam.
Jeśli w tym tygodniu kupię Pacc (3 miech), a za miesiąc zdam tutor exam, to czy mam szanse dostać się na tutor test server? Albo niech ktoś mi poda miesiące wszystkich letnich up'ów. @down Nie rozumiem co jest źle z moim podpisem xd. No skoro mam że "nie przejawiam żadnych oznak myślenia" to chyba prawda, nie? |
Twój podpis jest sprzeczny z Twoim zachowaniem.
Cięzko troche pomyśleć, poprzeglądać archiwum (http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive, kategoria News z dziedziny Development) czy starsze tematy na forum i wyciągnąć słuszne wnioski? Nie licz na to, że ktokolwiek wyręczy Cię w czymś co sam zrobisz w kilka minut. A wracając do tematu, najwcześniejszy summer update miał miejsce ~25 czerwca. Zazwyczaj zapraszają tutorów starszych niż 1/1.5 miesiąca. Tak więc masz pewne szanse być na test serwerze. Cytuj:
EDIT V Nie wiem czy mi się przewidziało, czy zmieniłeś posta, ale zauważyłem treść "Ty mówisz ze ja nie mysle" napisana PoKemONamI. Dlatego dodałem do swojego posta fragment "A jednak sie myliłem" <- ktoś kto sam nie myśli nie zorientowałby sie co ja myśle o nim xD Po napisaniu zauważyłem obecna treść posta wiec usunałem swój dopisek. EOT plx :P |
Ty mówisz że ja myślę?!
@edit 1) Zdążyłem przeczytać to "a jednak się myliłem" xd. Nie musiałeś kasować. 2)http://forum.tibia.pl/blog.php?b=780 |
Hmmm... CipSoft przestawił datę letnich update-ów na środek czerwca. Pewnie za miesiąc będzie pierwsza zapowiedź nadchodzącego update :p A co do test serwa coś około początku czerwca.
|
Cytuj:
|
...
Po co się pytasz widziałeś jakiś artykuł na tibia.com kiedy będzie letni update - nie to sie nie pytaj nas bo my wiemy tyle co ty!!!X(
|
Wy się nie znacie, mój tato pracuje w Cipsofcie i mówił, że test server będzie jutro.
|
Cytuj:
|
Z tego co mi wiadomo to 31 lutego :D Chyba wiadomo, że raczej nikt nie wie kiedy będzie Test Serwer;)
|
Prawdopodobnie znow tylko dla Tutorow, Senior Tutorow, Senatorow i Gmow bedzie, bo otwarty dla all to nic innego jak wojna...
Pod koniec czerwca. |
Cytuj:
|
a jak w ogóle wejsc na ten test server ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |