![]() |
opłaca sie tu grać?
jest pa i random pk(duzo)?
kto rządzi swe,br czy pl jakie są ceny |
Cytuj:
(a na iridi w szczególności) |
Cytuj:
Nie ma random pk wogóle. Jest cisza i spokój.:baby::baby Co do cen to poszukaj sobie price list by Huxy na forum.tibia.com ;) |
Cytuj:
Powiem tak iridia jak kazdy innych srv nie masz plecow = nie wybijesz sie.Ale porownojac np do saphiry to iridia jest bardzo spokojna :) Oplaca sie grac jak <spox> |
Cytuj:
|
milo jest polecam miasto Carlin tam nikt nie pkuje daja p seta na start tylko sie gzrecznie spytaj a wiec graj
|
Cytuj:
jesli pytasz jest pa (palanty aspołeczne), np krelet nestaz czy blefaw, durzo terz random pk (rozradowanych anormalnych nerdowatych dupków ownujących malutkich polskich kretynków), jak czealino czy mjutu. rzondze ja:cup::cup::cup::cup: ceny som detaliczne, karzdy npc ma teraz kase fiskalna;(;(:baby: Pozdrawiam, Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Na servie raczej rządzą PL i SWE. PS. Jak zaczniesz grać daj nick i dam coś na start na rooku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Hmm no dzis to sie spotkalem z mega noobostwem ... 150ek i 93rp ubili mnie (a mam 40lvl) na tombie. Nie wiem po co 93rp z rs frag 40pal? ;p No chyba, ze go bija irl i musi sie wyrzywac na 40lvlach ;/
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
//kucharz |
Elo wszystkim, aktualnie jestem na swiecie Morgana, ale teraz po wojnie jesli nie masz plecow to jestes nikim (jest duze PA PK). Chcialem zapytac czy tu u was na stan dzisiejszy jest bardzo duzo PA, PK ? I czy tutaj tez trzeba miec plecy zeby pograc se normalnie xD.
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=Rg7SgBIj6n4 uzytkownik wyzej skonczyl grac na morganie po 2 wyjebkach od 45 lvli hail_/ |
Cytuj:
Naprawde wam juz wali. Co niby przez 2 dedy mialbym skonczyc z gra ? Morgana schodzi na psy. Hakuna nie walczyla dla wolnej morgany tylko dla siebie. Zaniedlugo tam bedzie jak na Saphirze. |
Cytuj:
|
przyda sie przyda ... na kolejny pacc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |