![]() |
Summon
Wiem ze zalozylem kiedys taki temat ale tam nikt mi nie odpowiedzial dokladnie a teraz nie moglem go znalazc
Jak sie przyzywa potwory za pomoca czaru Summon creature???? jeszcze raz przepraszam |
Mowisz tak:
utevo res "nazwa potforka wazne zeby byl odstep miedzy slowem res a cudzymslowiem. |
Dzieki za odpowiedz ale ostatnio tak probowalem i mi niewyszlo ale znowu sprubuje
Jeszcze raz dzieki |
Cytuj:
|
Sry ze takie glupie pytanko ale ja naprawde niewiem jak suumon zabije stwora bez mojej pomocy to on dostaje expa ??
|
@up On nie. Ty dostajesz polowe normalnego expa za tego potwora.
|
Ja mam pytanko apropos summonow - czy moge rozkazac summonowi by sluzyl komu innemu ? bo ostatnio widzialem 18 lvl palka ktory chodzil sobie z dwarf soldierem, a na trade widzialem oferte "sell summon orc" - jesli ta opcja istnieje to oplacaloby sie czasami kupic sobie np. zerka:D
|
hmm moze ten dwarf go gonil i chcial zabic :) albo to byl dwarf jakiegos maga ktory byl jakos blisko palka albo iluzja - czyli mag sie zamienil w dwarfa i chodzil z kolega palkiem
|
Cytuj:
|
skoro tak to dlaczego ten dwarf atakował ghula a nie ciebie? czyli jednak można przekazać komu¶ summona...?... :)
|
Wydaje mi sie że palladyn kupił runkę zauroczenia potwora i zauroczył potwora. Jesli sie pomyliłem to poprawcie. :)
|
A ja wróce jeszcze do pytania co do exp. A jak przywołam 2 potowry to ile exp. dostaje? I czy potowry przeżywaj± ak się wyloguje i zaloguje ponownie?
|
Cytuj:
Jesli zabijesz potforka summonem to dostajesz za niego polowe expa i summon oczywiscie tez :P Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |