![]() |
Potwór w domku
Witam!
Chciałbym się zapytać w jaki sposób ktoś miał papugę w domku? Wiadomo przecież że w domku nie wolno walczyć to i też nie można przywoływać potworów. Jak ktoś tego dokonał? |
Papuga o której mówisz nie jest potworem tylko rodzajem ozdoby. Jeżeli to był by potwór to latał by po całym domku.
|
Nie zakładając innego tematu, widziałem rata w domku nie ruszal sie ani nic albo mi sie to przewidzialo albo nie wiem....
|
@Co do rata to jest taka zabawka. Nazwy nie dam bo sam jej nie mam ale widzialem ;P
|
Hę? Nigdy nie słyszałem o papudze-ozdobie. Można prosić nazwę itmu?
@Down Też najpierw o tym pomyślałem, ale żeby tą klatkę pomylić z papugą trzeba by było chyba z własnej głowy zrobić Beho Helmet. |
Cytuj:
http://tibia.pl/item/Birdcage |
jemu chodzi pewnie o taki domek na tiq do kupienia w ktorym w oddzielnym pokoiku lata papuga normalna ;]
|
papuga w klatce która trzeba karmić bo zdechnie...
|
Cytuj:
Jesli coś pokręciłem to sorka. :P |
a moze po prostu lurnal skads papuge i wleciala do domq? przeciez ona nie atakuje wiec moze tam wleciala 8o tylko to mi przychodzi do glowy
|
Cytuj:
|
Jeśli mówisz o latającej papudze to pewnie widziałeś ją w North Port na północ od carlin w głównym budynku Explorer Society i nie jest to domek tylko pokoik :)
|
Cytuj:
|
1.:zmyślasz;
2.:błąd gry; 3.:to nie był domek; chyba jedyne możliwości. @down: na 100% nie. |
A czy przypadkiem kiedy użyjemy miecza/topora/obucha na klatce i rozwalimy ją papuga nie wylatuje?
|
jak zwykle nasz kochany ryba pomoże :p
|
Cytuj:
szkoda ze wtedy screena nie zrobilem ale ja naprawde nie zmyslam |
Jedyną znaną mi możliwością takiego ewenementu jest papuga która lata w siedzibie explorer society. Innej możliwości niema (lub jej nie znam).
|
Cytuj:
|
Mam jeszcze jedną teorie
wróciłes z imprezy pijany do domu , włączyłes kompa sprawdzić by nic sie nie stało jednak twój musk źle przetwarzał pixele i widziałes parrota latającego w domu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |