![]() |
Gry pewnego rodzaju.
Witam , szukam gier takiego rodzaju:
Takie jakby detektywistyczne , poruszanie sie klikniecie myszka na koncu ekranu i pojawia się kolejna mapka szuka sie poszlag itd. jezeli ktos gral w "dracula"(nie wiem jak to sie pisze xd) i "Post Mortem" to wie o co chodzi Mozecie mi podac kilak fajnych gierek tego typu? z gory thx ; ] |
Jack Orlando bodajże.
|
Chodzi Ci poprostu o takie przygodówki typu point'n'click? Podobno Longest Journey fajne ;p
|
Nie grałem, ale mój idol EGM poleca Runaway: The Road Adventure (jedynkę). Kiedyś wezmę i sprawdzę, chociaż nie lubię przygodówek.
|
Post Mortem jeśli chodzi o detektywistyczne ;)
|
Może Sheerlok Holms <nie wiem jak sie to pisze ;P>
|
Hopkins FBI
|
Black mirror, Syberia 1 i 2, The longest Journey --> Bosowie przygodówek
Wacki -> Przygoda z jajem :) Sentiel ---> Dla tych co nie boją się myśleć :) |
Broken sword jedynka to najfajniejsza przygodówka w jaką grałem. Jak masz niezły komp. to polecam... Penumbrę ; D
|
@up
Penubra nawet fajna, ale do tego już potrzebny jest mózg Simon The Sorcerer Ace Ventura itd, itp. |
CSI - bodajże 2 części.
Jeśli chodzi ogólnie o przygodówki, to Fahrenheit. |
Sherlok Holms (nie wiem czy tak sie pisze) pamiętam że fajne.
|
Jack Orlando, głupki z kosmosu, zegarmistrz.
Było parę innych ale nie pamiętam. |
jak bylem mniejszy gralem w różowa pantere z podlozonym glosem Cezarego Pazury fajna gierka nawet ;)
dokladnie Hokus pokus rozowa pantera. |
Cytuj:
|
Larry 7 xd
|
Też Broken Sword 2 był zajebiaszczy, a Broken Sword 4 (chyba) Cień Anioła jest do pupy.
|
Out of Order : )
|
Podobnoz zawalisty jest Fahrenheit (chyba tak sie pisze).
Juz za niedlugo bedziesz go mogl kupic za 2 dyszko w extra klasyce. A i Chlopaki nie placza <-- to jest wyczepiste. |
Jack Orlando zjadl mi 2 tygodnie mlodosci =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |