![]() |
Tibia na palmtop (Pocket pc Windows Mobile 5.0) ????
Piszę tutaj ponieważ nie mogę znaleźć tibi na pocket pc z windows 5.0.
Więc chciałbym aby ktoś pomógł mi zdobyć taką tibie :] i niech mi nikt nie pisze że nie istnieje bo widizałem na you tube filmiki jak gościu przez palmtopa chodził sobie gościem w tibi. |
Ekhm, rzec mogę tak!
Dostępne są dwa klienty, na których rozgrywkę prowadzić można! Jeden to Tibia 8.11 dla Windows, drugi zaś dla Linuks, numeracji tej samej. Wybierz bracie coś spośród tych, bowiem innej opcji nie masz. Pominąłem fakt Tibii na komórke, bo to zaś suksiarskie dzieło szatana. |
tylko to nie jest tibia na pocket pc
|
w takim razie nie ma tibii na pocket pc - proste
|
Cytuj:
@topic Niestety ma tibii na pocket pc. |
to możecie mi ten filmik wytłumaczyć??
http://pl.youtube.com/watch?v=5IuvXZ6Wis8 |
radz sobie chlopie sam jak jestes od nas madrzejszy
jak widziales na filmie, nie dziala to zbyt dobrze wiec po co ci to ? |
lol, możliwe, że koleś samemu zrobił sobie klienta, bo jak widziałeś pasy wpisywał 1/1 czyli nie ma tam rl tibi tylko ots. Moim zdaniem sam to zrobił i musiałbyś trochę zabulić aby to dostać :D
|
Cytuj:
Jakbyś potrafił czytać komentarze i słuchać filmów jakie oglądasz, a nie tylko patrzeć na obrazki, to byś się domyślił, że takiego klienta nie ma w obiegu, a nawet gdyby był, to pewnie by się nie połączył z "rl tibią" |
Cytuj:
|
Tibia For Pocket pc !!
Trzeba tylko troszkę poszukać i wszystko można znaleźć !!! :D:)
http://otfans.net/showthread.php?t=95075 _-_-_-_-_-:cup: To działa !! :p |
Cytuj:
Po 1 - menu nie wygląda jak w tibii Po 2 - koleś wpisuje sobie IP czego w tibii nie można robić (jest nielegalne) Po 3 - gościu nie chodzi na początku "ludzikiem" tylko przesuwa się po czystej mapie której nigdzie w tibii nie spotkasz (mówię o rl) Po 4 - na oficjalnej stronie nie istnieje nic takiego więc to musi być jego indywidualny wytwór Po 5 - on edytuje mapę CZYLI: Gościu sam sobie stworzył "tibiopodobnego" twora na palmtopa, który ani nie jest ani nie będzie oficjalną częścią tibii. P.S. Logiczne myślenie boli? :o |
Cytuj:
ta mapa to mapa thais (temple) ten klient to klient tibii edytowany na palmtopa a nie zaden "tibiopodobny twór". @topic czlowieku nie pomyslales o tym zeby przeczytac description do filmu? zajmuje to jakies 8 sekund (razem z powolnym przetlumaczeniem sobie tekstu znajac podstawy angielskiego) lub chociaz przysluchac sie temu co ten typ mowi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |