![]() |
Pytania moze glupie ale poprostu nie wiem ;p
Mam kilka pytań moze głupie ale po prostu nie wien :p
Wiec : 1. Jak wypłacic kase z banku? 2.Jak cos sprzedac? 3.Jak byc w gildi? :confused:;(:confused:;(Procsze odpiszcie bede wdzieczna:):flaga_pl: |
1. -Hi
-Withdraw <suma> -Yes -Bye 2. -Hi -Sell <nazwa przedmiotu> -Yes -Bye 3.Dołączając do niej? CZYTAJ KU**A MANUALE ;/ Nie jest dobrze... trzeci raz od 4 miesięcy ktoś mnie wyprowadza z równowagi... -.-' EDIT: Ooo, patrz, http://tibia.pl/show_page.php?p=manual-gildie , czyżby to był manual dotyczący gildii?! =o 2EDIT: Jak widzisz, nawet ja się potrafię zdenerwować ;< 3EDIT: No i Piranezi mi polepszył humor ^^. 4EDIT: Dzięki Sam za wskazanie opcji szukaj ^^. |
Cytuj:
Już trzeci raz? oj Ważka, więc jednak twoja cierpliwość ma granice ;) @edit Manual! Więc one instnieją! @topic Do porozumiewania się Player<-->NPC wystarczą proste angielskie zwroty. Dopóki nie opanujesz wyższych poziomów angielskiego to chociaż ich się naucz. @edit2 Piranezi, bardzo trafne instrukcje ;p |
Cytuj:
SZUKANIE NIE BOLI 2. Bierzesz na item trade with, następnie klikasz na osobę z którą chcesz przeprowadzić handel. 3. Odsyłam do manuala... |
1) Hi>Withdraw XXX>Yes (gdzie XXX to suma XD)
2)Sprawdzaj u jakiego NPC możesz sprzedać przedmiot który cię interesuje. Gdy już znalazłeś się w sklepie, przykładowo sprzedajesz Mace (to taka maczuga), stajesz koło NPC i mówisz Hi>sell mace>Yes 3)Do guild musisz zostać zaproszony przez Lidera lub Vice-Lidera. |
Wielkie dzieki nie wiedzialam ze odpowiedz bedzie taka szybka;):dance:
|
Cieszę się że mogłem pomóc. Poprostu czuję się rewelacyjnie, chociaż miałem problemy z odpowiedzeniem na te pytania. Są naprawde trudne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |