![]() |
Pk
Siema, zainteresowała mnie bardzo mała liczba playerów na elysii ale chcę się zapytać, czy jest tu dużo pk. Wczoraj przestałem grać na saphirze, gdzie też było mało osób, ale padłem 4 razy od pk w jednym tygodniu... Czytałem posty tutaj ale jakieś takie mało aktualne były :p więc pytam się o aktualną sytuację z pk na elysii. Z góry dzięki :p
|
Niektorzy na elysia mowia ze sa pk ;o ale ja juz gram dosyc dlugo i NIGDY nie widzialem pk. Pzdr;)
|
@Elite'Zuzior
To chyba chodzisz z zamkniętymi oczami. Owszem są pk, sam padłem od nich, ale to na niskich lvlach, 9, 10. Później też sie zdażają, ale kupujesz 2 lub więcej bp manasów/healthów i uciekniesz. Czasem na mount sternum widywałem pkrów, z zerkami, ale jak pisałem wyżej poźniej raczej nie ma się co bać, chyba, że będziesz z pyskiem latał do każdego. |
Świat Typ Średni poziom zabitych ilośc zabitych
Elysia PVP 15 20409 Saphira PVP 14 18530 wróc na Saphite? |
Siemka!
Pamiętam jak zaczynałem grać w 2004r. to nie pamiętam, żebym kiedykolwiek widział PK. Ale czasy się zmieniają i ludzie się zmieniają, lecz myślę (z mojego doświadczenia), że na Elysi jest tyle samo PK, co na każdym innym świecie... Czasami robi się to wkurzające, ale jak kolega wyżej napisał będziesz miał takie problemy na lvl < 20. |
Posluchajcie! (Raczej poczytajcie)
(Elite'Zuzior)
Gralem kiedys na Elysia'i. Niema tam PK? Ja tam teraz widze jak ciagle War jest! Najlepszy hit jaki widzialem to 238. (Oczywiscie kiedy byl war.) Zeczywiscie ,niema PK :) . (Adnaled) Racja. (Edit) Nie patrzylem daty ostatniego posta (Bez komentarza). PS. Wogle jest gdzies napisana data? :D |
mógłbyś po polsku?
|
Cytuj:
?? ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |