![]() |
Quest.
Witam. Otóż znalazłem w Ab'dendriel osadę elfów. Są w niej jakieś drzwi. I tu pada moje pytanie: czy wie ktoś może co trzeba zrobić aby otworzyć te drzwi?
Na dole zamieszczam screena. http://img402.imageshack.us/img402/7148/questhg0.jpg Proszę o pomoc. |
Cytuj:
|
up@ i tak jest bardziej pojętny niż nie któży.
2up@ Idę dziś do kupla i sie go spytam o te drzwi wiec kolo 19.00 dostaniesz odp. |
Argen w czym ty masz problem interesuje mnie to... i to jest prośba o podpowiedź a nie jakieś opowiadanie... :confused:
|
Takie drzwi można znaleźć w paru miejsach one są do Postman qesta i te chyba też
|
Argen ma rację lol. Ab'dendriel to osada elfów więc jak w Ab'dendriel mógł znaleźć osadę elfów ? Siła dedukcji ftw!
"up@ i tak jest bardziej pojętny niż nie któży." - niektórzy się pisze. @Tyrux To nie są drzwi do postmana. Nie wiesz to nie mów lol. Te drzwi istnieją od zawsze, powstały wraz z wprowadzeniem do gry ab'dendriel. Do tej pory nie służyły do niczego, nikt nie chwalił się wejściem tam. Możliwe, że kiedyś zostaną użyte do jakiegoś nowego questa lub też są częścią jakiegoś starszego, jeszcze nieodkrytego. /Bykunn |
Te drzwi na 100% nie sa do postmana
|
To są jedne z drzwi z czerwoną klamką których niewiadomo jak otworzyć,do niedawna takie też były u Hoggla ale CIP znalazł dla nich zastosowanie,więc do tych pewnie też w końcu dojdą.
|
Jeszcze sa w thais ale moze ty wiesz jak je otworzyc?:P
|
Z tymi drzwiami w thais jest związana legenda, że to jest jakiś magazyn z venore i jest tam coś czego niema w thais. Ale i tak nikt pewnie dalej nie wie (lub nie są do niczego) do czego są.
|
O ile wiem ma to powiazanie s Silver Mace Quest :P
|
@up
Jakies dowody ? Mi się wydaje , że to kolejny dziwny quest z upd . 8.11 Wiec pozostaje nam tylko glowkowac :] ... zaraz sie logne i zwiedze to miejsce. Popytam NPC ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |