![]() |
Kondolencje
W tym temacie mozna zlozyc kondolencje naszemu Garax'owi :* oraz Kaalar'owi :*
Co do kondolencji: Miłego dzionka po bladym świcie z całego serca tego ci życzę, uśmiechu dużo no i radości na twarzy twojej niech dziś szczęście zagości |
@Pytanie do Victerona
Gdzie wy rekrutujecie takich pajaców? @Tread maker Teraz zapewne jesteś z siebie dumny, założyłeś fajny temat. To nic, że większość forumowiczów uzna cię za opóźnionego imbecyla, przecież założyłeś fajny temat i jesteś teraz fajny. Gogogogo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Senoth nie jestes pro evul super extra wymiatacz forum. Nie zgrywaj "dorosłego", bo to ci nie wychodzi, uwierz mi. Trzeba było olać kolesia, a nie odpisywać mu na durnego posta. |
Senoth zlodziej sie odzwal... :D
@Pytanie od twojej mamy Skąd pani wzięła takiego downa?;( |
Dla twojej wiadomości nie uważam się za jakiegoś pro evul super itd. Sami wiecie, że ten jego post jest durny i dziecinny ale będziecie go bronić bo nie chcecie przyznać mi racji bądź jesteście tak samo głupi jak tread maker. No dalej, jedźcie mnie swoimi durnymi wyzwiskami i dziecięcymi tekstami, dajecie tylko wszystkim dowód na to, że naprawdę jesteście bezmózgami...
PS: To, że piszę poprawnie i nie wyzywam kogoś w każdym moim poście świadczy, że uważam się za dorosłego ? Wy naprawdę macie jakieś problemy...z głową. |
Garax/Kalaar czemu sam sobie robisz posty i jeszcze zmuszasz innych zeby skladali Ci "kondolencje"?
|
Cytuj:
Wiesz to co mowisz nie ma sensu ;). Po jakiego mialbym robic new konto :) Pomysl troche zanim napiszesz. A po drugie to po jakiego sie udzielasz skoro ci to nie odpowiada. Idz pogratuluj mamie... @Senoth Co juz okres przeszedl kiedy to chary sie sprzedawalo :(? Ogromne PG zrobiles, z 100+ na 1 no to full respect. Jak chcesz to dla Ciebie tez temat zaloze xD. @Toksong Wow ale jestes pro... Zal mi cie dziecko. Widac ze Stalowki... |
tak sie sklada ze Rockk-Star to nikt od nas wiec senoth napinka nie na miejscu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tread Maker Mów co chcesz, gdy miałem skończyć z tibią przynajmniej zarobiłem na mojej postaci ponad 1500zł, nie widzę w tym nic złego. Więc jeśli jesteś tak miły to możesz mi temat z gratulacjami założyć, nie krępuj się :) |
Cytuj:
Chodzi o to ze znam ludzi ze stalowki, i wiem jak sie zachowuja... Mozna to uznac jako komplement xD @Senoth Naprawde moge?? Dzieki bosssssssssssssie, ale jestes fajny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Je'bal Go Zyd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|