![]() |
Hunter Outfit, sniper gloves. NIE MA !
Czy to jakis błąd na tibia.pl ?
Kupiłem od gościa Sniper Gloves za 5k. Chciałem wykonąc outfit quest, poczytałem na tibi.pl jak to zrobić. Oto cytat z tibia.pl: U kogo i jak ?? Jeśli zdobyłeś już Sniper Gloves udaj się do NPC Elane w Thais. Gracz: Sniper Gloves Elane: You found sniper gloves?! Incredible! Listen, if you give them to me, I will grant you the right to wear the sniper gloves accessory. How about it? Gracz: Yes Elane: Great! I hereby grant you the right to wear the sniper gloves as accessory. Congratulations! To ja ide do Elane pisze Hi, Sniper Gloves, yes. I dostałem 2k a outfit gdzie ? Nie mam !!! X( I to chyba wina tych co źle napisali na stronie, Straciłem przez was 3k. Ostatnio miałem hacka więc dla mnie to dużo!!!! |
Hm, z tego co widze jesteś graczem na free account więc nie możesz mieć addonów, czyli normalnym jest to że sprzedałeś sniper gloves, a nie dostałeś addona.
|
Ale nie pisało na tibia.pl że to outfit dla PACC.
Zaraz tu screena wrzuce. |
Cytuj:
|
To czemu tam pisze że są Standartowe, premium, i jakieś tam jeszcze. Pisze że Standartowe dostępne dla wszystkich graczy, i akurat tam jest ten outfit.
|
Standardowy jest outfit i jest on dostępny dla FACC lecz addony są wyłącznie dla PACC.
|
No to zaje******!!! Kurde no:( Tak to napisane jest że każdy może pomyśleć że to dla Facc.
|
N/C trzeba nie umiec czytac/myslec zeby stwierdzic ze addony sa dla facc... I na przyszlosc czytaj co mowi npc...
|
Ja też tak kiedyś myślałem....
|
boze wybacz mu bo nie wie co czyni
|
moj kumpel z gildi tez facc uzbieral (kupowal nawet) all addonowe itemki i szedl robic addony, lecz w pore mu powiedzielismy, ze to tylko dla pacc ;) lekko sie zeszokowal i z tego co pamietam tez mowil ze na tibia.pl pisze ze dla facc i ja tez jak patrzylem to nie dowierzalem ze dla facc zrobili, lecz wiedzialem ze to impossible
|
lajf is brutal
|
Cytuj:
|
Outfity dzielą się na trzy grupy:
* Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy. * Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account * Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu. Tak pisze na tibia.pl Ja też myślałem,że są one dla wszystkich(dla Facc włącznie) |
Nie rozróżniacie pojęć.
Addon - Dodatek do outfitu, tylko dla PACC Outfit - Ubiór. Dzieli się na 3 grupy: Standardowe - FACC i PACC Premium - PACC Questowe - PACC Jeszcze czegoś ktoś nie rozumie.?;| |
Kolejny inteligentny uzytkownik forum. Nie zauwazyles, ze Ci co maja taki addon maja na 95% w nicku Elite , Royal , Elder , Master ?
|
standardowe outfity
są dostępne dla wszystkich graczy, tylko dzieci, nauczcie się odróżniać addony od outfitów.. |
@UP - NIGDY nie byłeś newbie? Mógł nie wiedzieć, nie musiałeś mu tak tego dobitnie przekazywać...
@DOWN: Co wrażliwsi zinterpretują to jako próba pokazania, jak to oni są idioci... a ten cwaniak to mój błąd ;< nie bierz go do serca |
Cytuj:
|
omg straciles 3k i odrobisz to 1 lootbagiem :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |