![]() |
Blue djihn tower podziemia - 97rp - royal spear
Po prośbach paru użytkowników daje filmik z podziemi blue djihn tower ;p
Na końcu filmiku może być przycięcie bo wywaliło mi neta ale nie padłem;p http://rapidshare.de/files/39118925/takiecos.rec.html |
hehe ja własnie z niej wrucilem także w podziemiach expilem ale to ed 60~
obejze i porównam ;) Edit~ A no loot wrecz mialem/mam dośc podobny tylko czesto bywales na red xD na djiinach norma ;x masz sie fajnie jak tam mówiels ze masz Blue poce za 5-6k u mnie ledwo co za 3k sprzedam :F |
Zrób film jak huncisz na Predatorach we [WIKI]Frozen Trench[/WIKI].
|
z ochota obejrzalem filmik, po tym jak wczoraj dostalen na niego apetytu ;) ja osobiscie proponuje jakis tombik za tp, ale wsyzstko zalezy od Ciebie powodzenia ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Po tym mini - updejcie leci tak dużo kasy z dżinów?! + blue POCe w granicach 3-6k. Nice :D
|
Mnie też to śmieszy ;p
Akurat na djihnach nigdy nie narzekałem na waste;p |
ale za to z małpek leci mniej pieniążków ;)
|
Cytuj:
|
Lubie twoje filmiki ale niektorych poprostu nie moge obejrzec ;) Prosilbym o rehost, jezeli bylby ktos tak laskawy :D
|
spróbuj frosty :cup:
|
@up
Mało ci Frostów palem? Chcesz zobaczyć ich w akcji to dymaj na Okolnir^^ |
Film fajny, jak większość twoich, ale dlaczego to zrobiłeś? Teraz zwali się tam dużo ludu :P
|
|
Mam pytanie, od którego lvla palem z dobrym distem można tam siedzieć?
|
60~ ale myśle że i wcześniej da rade
|
Nie rozumiem Ciebie djinn tower i goroma cults są lepszą miejscówką do expa i loota dla pala i knighta a ty to pokazujesz całemu światu ;p za niedługo te miejsca staną się tak oblegane jak banuta ...
|
@up
Trudno;p Inne expowiska się odludnią;p |
Takie pytanie, jak mam zrobiony Djin Quest (u blue sprzedaje) to moge tam iść zabijac blue czy przez drzwi nie przejde?
|
Cytuj:
po tym śmiesznym patchu 75 ekiem bijąc małpy mam waste ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |