![]() |
,,gildia'' na galanie
GALANA
szukam osob na swiecie galana ktore by byly chetne doloczyc do grupy i chodzi na wspolne hunty loobgowania itp. itd, jak wiadomo w kupie sila czyli ak spotkalibysmy pk to oni sie powinni bac samemu lootbagowanie,skilowanie sa nudne ale wteamie nawet git mam tu 40 druida oraz 16 paladyna kto by byl chetny pisac ak bedzie 5 osob z pacc zalozymi gildie |
loobgowanie?
i join |
jeżeli ktos jest chętny niech pisze cos w rodzaju formularza ;pp
1 nick 2 profesja 3 skile i mlvl tak wiec ja zaczne 1 axdinelD 2 palladyn 3 50/40 i 5 mlvl jest to gildia a raczej bedzie dla low leveli jezeli ktos nie ma postaci na galanie lub zrobi sobie pierwsza to zalatwie noob seta |
sry za double posta
|
1 nick [CHAR]Laady Doncia[/CHAR]
2 profesja Pall 3 skile i mlvl 38/18 , 1mlvl xD jak nie to luz, pisze bo moze jendak sie uda i dołącze :D |
Puki co będe trenował mlvl drutem to mogę ci monka zrobić jak chcesz
W gildi są obecnie Xapex Laady Doncia Alus Edes ;/;/ trochę mało ale bądźmy pozytywnej myśli może w sobotę jakiś wypad na lootbagowanie lub hunt? |
Dobry pomysł. Ja moge isc :) tylko zeby jeszcze troszke wiecej ludzi bylo i bedzie spoko :]
|
od dzisia kilka dni bede w carlin wiec moze zrobimy isle of kings?
mozemy tez skoczyc na dwarfcatre(chyba tak sie pisze) i sie pobawic ;p;p |
Eh... musicie tutaj pisać o swoich podróżach na hunty i lootbagi? Załóżcie sobie jakieś forum i tam opisujcie wasze wyprawy...
Pozdro;] |
Cytuj:
|
NICK:Hellades Ruszka
LVL:13 MIASTO:Venore CHODZĘ NA: Amazon Camp PROFESJA:Sorcerer |
Mogę dołączyć?
NICK:Gdy ktoś odpowie zrobie postać LVL:Gdy ktoś odpowie zrobie postać MIASTO:Gdy ktoś odpowie zrobie postać PROFESJA: Prawdopodobnie Palladyn Gdy ktoś odpowie zrobie postać:) |
Nick: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer (nie master bo kasy nie mam) Mlvl i Lvl: 24 lvl oraz 21 Mlvl Pytanie: Czy macie może Gh, i czy często wybieracie się na wspólne hunty ? i jaka nazwa gildii ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |